Ако половинката ти прави тези 3 неща, то значи не те обича

5332
Ако половинката ти прави тези 3 неща, то значи не те обича
Снимка: iStock

Днес ще разгледаме някои от признаците, че той вече не ви обича. Ако започвате да забелязвате, че връзката ви не е това, което беше, въпреки всичките ви усилия и чувствате, че на него вече не му пука, може би е време да преоцените отношенията ви. Има определени признаци, за които трябва да внимавате, които показват, че гаджето ви вече не ви обича (или съпруга ви).

Може да започне така. Напоследък той не говори с вас, както обикновено. По-скоро той започва да се оттегля; той не изпраща текстови съобщения и не отговаря на вашите съобщения и винаги, когато го прави, просто отговаря с една сричка „добре“. Чувствате, че нещо се губи във връзката ви. Започвате да си мислите, че гаджето ви вече не ви обича. Ако половинката ти прави тези 3 неща, то значи наистина е така:

Липса на комуникация

Това може би е един от най-болезнените признаци, че той вече не ви обича. Комуникацията е ключова във всяка връзка и винаги, когато липсва или не е ефективна, връзката има по-голяма тенденция към разпадане. Ефективен в смисъл, че той не ви игнорира, но интересът да говори, който имаше, просто вече го няма. Имайте предвид, че това включва както вербална, така и невербална комуникация. Когато забележите това за продължителен период от време, дори след като сте положили усилия да го поправите, тогава трябва да осъзнаете, че е вероятно чувствата му да са се променили.

ЗЛАТНИТЕ 8 правила за дълга и щастлива ЛЮБОВНА връзка

Даване на ненужни извинения, за да ви избягва

В миналото се сещате, че вие обичахте да сте заедно през цялото време, но в днешно време той се дразни при всеки ваш дъх, да не говорим за излизане заедно, а това определено е лош знак. Освен това, ако сте забелязали, че по някакъв начин не можете да се срещнете, въпреки че сте в една къща, трябва да знаете, че това не е случайно. Той може просто да ви дава косвен сигнал, че иска да излезе. Понякога, за да избегне излизането с вас, той може да даде ненужни извинения или да измисли нещо, което вие очевидно можете да разберете в повечето случаи. Това е един от по-фините признаци, че той вече не ви обича.

Защо жените обичат да се гушкат след секс?

Превръща се в много потаен

Например, не ви позволява да имате достъп до телефона му, както обикновено, крие телефона си, така че да не можете да видите съобщенията му, когато седите до него, излиза без да ви уведоми за местонахождението му и когато попитате го за това, той ви „поставя на мястото ви“. Човек, който ви обича, би ви казал повечето неща и не би искал да скрие нищо от вас, но ако това не е така и той вече не ви обича, той би се почувствал така, сякаш няма задължение или задължение да ви уведоми и нямаш право да го разпитваш. За него чувствата му към вас и времето, което сте прекарали заедно, вече са в миналото. Това определено е лош знак и трябва да го приемете сериозно.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Възглавница за качествен сън: Полезни съвети

Високо напрежение: Това са 4-те най-опасни зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com