Антики в къщата: Как да се предпазите от негативна енергия?

4841

Мнозина се съсредоточават към почистването на дома. Това е правилно, но е важно да запомните, че старите вещи с отрицателна енергия могат значително да влошат аурата в жилището, така че не забравяйте как се чистят антики.

Защо старите неща са опасни?

Ключовата дума тук е „стар“. Факт е, че през дългите години на служба на хората те могат да натрупат много негативна енергия. Експертите смятат, че колкото по-старо е нещото, толкова по-опасно може да бъде. Трябва да сте особено внимателни с антиките, защото в повечето случаи просто не знаете кой е притежавал предмета в миналото. Може да е много опасен и негативен човек, който все още е енергийно свързан с тази тема, въпреки че може изобщо да не е жив.

Енергия на неуспехите: Как да почистите дома от неприятности и лош късмет

Старите неща не трябва да имат "вампиризъм".

Поради факта, че са стари, енергията Чи във вашия дом може да ги заобиколи. Всъщност такива неща блокират движението на творческата енергия, следователно на местата, където се намират те, преобладава тъмната енергия.

Старите неща могат да бъдат прокълнати.

Това не се случва често, но се случва. Например, някой е проклел бижу, което е откраднато или придобито по друг нечестен начин. Също така се случва причините за проклятията да са абсолютно неразбираеми за човек. Не трябва да се пренебрегва голямата опасност от подобни неща.

5 неща, които точат енергията ни

Как да направите старото нещо безопасно?

Ако живеете в къща, където има старо нещо, но го съхранявате неправилно, може да започнете да се чувствате слаби, тъжни. Може дори да започнете да се разболявате. Също така често се случва в къщата да започнат постоянни кавги, защото в атмосфера с преобладаващ негативизъм обратното е твърде малко вероятно.

За да почистите нещата, е по-добре да използвате комбинация от методи. Ето най-добрите от тях:

Полезен съвет: Дори след почистване с един от описаните по-горе методи, експертите препоръчват да не държите много стари неща на места, които са скрити от постоянен поглед.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Още от Любопитно

Уникално Късметче за всяка зодия...
Уникално любовно пожелание за...
5 тайни послания, които тялото...
3 места в дома ви, които задължително...
Какво да подарим за Новата 2023...
Пълнолунието на 8 декември ще...
Кои зодии ще генерират гениални...
Зодиите, за които декември ще...
Кои са слабите места на всяка...
Декември 2022 г. обещава късмет...
Ето какво винаги е изписано за...
5 знака, че е време да смените работата...

Последни новини