Art Crew с турне в три града в България

2176
Art Crew с турне в три града в България
Снимка: Art Crew

Арт-формацията "Art Crew" усилено продължава да радва малките фенове с новите си проекти. След девет успешни концерта през 2017 година, младежите от групата са готови да представят втората част на трибют-концерта "Аз съм Луна" и да зарадват всички почитатели на хитовия сериал! С над 25 песни от трите сезона, с много танци и настроение, групата очаква всички, да се забавляват заедно!

Проектът започва своята подготовка в началото на 2018 година, а от екипа споделят, че това е най-трудният проект за всички в групата, тъй като "предстоят последните концерти от този проект и всички заедно, ще трябва да се разделим с най-разсеяното, но и най-позитивното момиче в Света - Луна." Това споделят с усмивка от екипа. Режисьор на концерта е Богомил Райков, а екипът, който стои зад него, е: Венета Иванова - помощник режисьор, Ивета Василева - мениджър проект, както и Мартин Дизов - ръководител проект.

Русе отново ще е домакин на най-стария фестивал за класическа музика в България

За 59-и път, в началото на пролетта, крайдунавският град ще е домакин на най-стария по рода си фестивал за класическа музика в България...

Младите актьори са решили да пренесат всички фенове на сериала директно в Буенос Айрес и по-конкретно, в пързалката "Jam&Roller". Луна ще ги очаква там, за да им разкаже своята история и да ги направи част от "Open Music". Освен Луна, на сцената ще бъдат също и Матео, Амбър, Симон, Нина, Гастон, Делфи и Ясмин.

Концертното турне на "Art Crew" ще премине през три града в България, като на 15 април ще гостуват в град Кърджали, в Културен дом, на 16 април - град Хасково, зала "Недялка Симеонова" в "Бизнес-център" и финалният концерт е на 17 април в град Пловдив, в залата на "Военен клуб" или по-известно като "ДНА - Пловдив".

Цените на билетите за спектаклите са от 10, 8 и 5 лв. Концертите са с начало 19:00 часа, а всички желаещи, които искат да присъстват, могат да си набавят билети във всяка каса на "ИзиПей", както и онлайн, в мрежата на ePaygo! С приходите от концертите, групата възнамерява да разплати разноските по турнето, както и да финансират следващия си проект.

Три дни Коледни концерти от най-малките врачанчета в Градската концертна зала

Три поредни вечери децата на Враца ще изнесат коледни концерти. Проявите са част от празничната програма на Община Враца. Концертите ще...

С участието на: Любомира Джорова, Франческо Ночев, Калина Вълчева, Богомил Райков, Кристина Ангелова, Мартин Дизов, Цветелина Славова и Мартина Кънчева.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от СЦЕНА:

Устата нападна Народния театър: Кой позволи на Джон Малкович да се гаври с българите?

Стефания Колева и Деян Ангелов представят новия стендъп театър "Без гаранция"

Световноизвестният режисьор Деклан Донелан поставя "Медея" в Народния театър

Обновеният Театър Азарян представя първа премиера

Джон Малкович проведе кастинг с трупата на Народен театър "Иван Вазов"

Спектакълът "Анна - непоправимата" за Анна Политковская с нови две дати

Миланската опера "Ла Скала" с нов директор

Актьорът Любен Кънев с дебют на West End в Лондон

Над 30 артисти и експерти в изкуствата и екологията обменят опит по програма RE-IMAGINE Green Residency

Репетициите на "Бебе на борда" започнаха в Народния театър

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com