НА ЖИВОВойната в Украйна

Асен Василев в Хасково: ГЕРБ се готвят да ограбят пенсиите на хората

1768

Гледах с интерес седянката на ГЕРБ днес. Тези хора не са научили нищо през последните 10 г. Това каза в Хасково съпредседателят на "Продължаваме промяната" и водач на листата в града Асен Василев.

След последната такава седянка оставиха българските учители в мизерия и разбиха българското образование. Днес правеха артилерийска подготовка за това да ограбят пенсиите на хората, заяви Василев.

Нямало пари в бюджета – как така няма пари в бюджета, като това е бюджет, за който гласуваха 230 народни представители, в това число и народните представители на ГЕРБ. Служебният министър на финансите каза, че бюджетът ще се изпълни както е приет. А там не само има пари за пенсиите за декември, а има пари за увеличението на пенсиите от 1 октомври на над 770 000 пенсионери. Явно ГЕРБ се готвят не само да не увеличат пенсиите и заплатите от 1 януари, а да ограбят и пенсиите на хората декември месец, подчерта съпредседателят на ПП.

При такъв план не е чудно, че подготвят хората за тежка, студена и дълга зима. Нашият план за зимата е да се вдигнат пенсиите, да се вдигнат доходите на хората и да се запазят цените на електроенергията и на газа. Планът на ГЕРБ явно е да вземат парите на хората и да ги дадат на приближените на тях фирми. Няма да го позволим. Трябва ни вашата помощ, за да ги спрем на 2 октомври, каза още Асен Василев.

Петков и Василев дават ГЕРБ на европрокуратурата заради злоупотреби при одити на европроекти

„Продължаваме промяната“ са подали сигнал срещу ГЕРБ в европрокуратурата, чийто ръководител е Лаура Кьовеши. Причината е ин...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Още от Политика

Демерджиев за блокирането ни...
Радев след блокирането ни за Шенген:...
Кирил Петков: България заслужава...
Румен Радев ще участва на срещата...
Трифон Панчев: Първанов, Дончева...
Обрат: Избирателен район "Чужбина"...
Глас от БСП: Конспирация е, че...
Ивайло Мирчев: Вместо да припкаме...
Деница Сачева: Няма притеснение...
ГЕРБ ще предложи Десислава Атанасова...
Служебният кабинет одобри прилагането...
Кузман Илиев с прогноза: Накрая...

Последни новини