Байерн Мюнхен срещу "вълци", които са с невиждано "наострени зъби"

2129
Байерн Мюнхен срещу "вълци", които са с невиждано "наострени зъби"
Снимка: GettyImages

Германският шампион Байерн Мюнхен е в серия от три поредни мача без победа в местната Бундеслига. Любопитното е, че всеки един от тях завършва при напълно идентичен резултат - 1:1 (РБ Лайпциг, Кьолн и Айнтрахт Франкфурт). Сега срещу тях се изправя опонент, който преди последния кръг (в който загуби) бе в серия от шест поредни победи в шампионата - Волфсбург.

Байерн ще опита да спре серията без победа в Бундеслигата

Коефициентът на efbet за това домакините в тази среща да се върнат към добрата серия и да продължат издигането към топ 4 с победа над хегемона в Германия е 5,20, докато ставката за край на серията от равенства и успех за Байерн е 1,61. Съответно пазарът за равенство е оценен на 4,80. Двата отбора се изправят един срещу друг в неделя, 5-и февруари, от 18:30 часа българско време.

Баварците спечелиха четири от последните пет мача срещу този съперник (другият е равенство), но в никой случай "вълците" не са били в такава форма. Преди загубата от Вердер Бремен (последвана от поражение и в Купата на Германия от Унион Берлин), отборът бе в серия от 11 поредни мача във всички турнири без поражение. За последните пет мача между Волфсбург и Байерн са паднали общо 18 попадения - средно по над 3,5 на мач.

Ще си спретнат ли Байерн и Волфсбург голово шоу?

Коефициентът на efbet за това и този път да има над 3,5 попадения в сблъсък между двата отбора е 2,15, докато за под 2,5 гола в мача е 2,90. Съответно ставката за това и Байерн Мюнхен, и Волфсбург да съумеят да си отбележат по поне едно попадение в двете врати е 1,56, докато за няма гол/гол е 2,55.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com