Блясък. Повече блясък. Коледа!

6676
Блясък. Повече блясък. Коледа!
Снимка: iStock/Guliver

Направи своята Коледа вълшебна

Обратното броене до Коледа започна и независимо дали сме от най-върлите фенове на празника или пък цялата еуфория и приготовления около него ни идват в повече, няма как да пренебрегнем това. Дните стават все по-кратки, нощите все по-дълги, а познатите коледни мелодии, които звучат навсякъде, ни връщат в детството и ни навяват топли спомени. И дори по традиция да оставяме всичко в последния момент, коледният дух навсякъде около нас вече ни дава ясен сигнал, че е време и ние да подготвим атмосферата в домовете и сърцата си в духа на празника.

В последния месец на годината времето сякаш никога не стига, задълженията валят едно след друго, а ние се разпокъсваме между това да свършим всичко навреме и да се подготвим подобаващо за празника. И все пак, понеже сме сигурни, че и вие като нас няма да си дадете мира докато не прибавите поне щипка коледен блясък около себе си, ви поднасяме няколко бляскави идеи, които да вземето наготово. Ето една стилна селекция с 4 задължителни елемента, които със сигурност трябва да намерят място в коледния ви must-have списък!

Ето го и него!

Коледните светлини

Какво е Коледа без малко блясък и магия? Без топлите, мигащи светлинки, които да стоплят душите ни в студените дни? Този път можете да пренебрегнете традиционната украса и да заложете на LED гирлянди, които да разположите в най-разнообразни и нестандартни форми. Използвайте ги около прозорците, стените, а защо не и около масата!

LED гирлянда с 40 лампички, мини звезда STRÅLA, ИКЕА, 12, 99 лв.

Елхата у дома

Няма как да пропуснем коледното дръвче. Без него Коледата би била невъзможна. Именно то е онова магично място, от което сякаш се ражда коледната магия. Около него поставяме подаръците, както и всичките си надежди за предстоящата година. Дали ще изберете огромна елха или нещо по-семпло и нестандартно, вие решавате! Изборът на играчки е огромен, а в магазина на IKEА са повече от прекрасни!

Изкуствено растение, коледна елха, к-т от 3 части FEJKA, ИКЕА, 3, 99 лв.

Магията на свещите

Свещите внасят топлина, уют и романтика, а Коледата би била още по-топла и уютна у дома, ако около нас има запалена красива и ароматна свещ. Може да използвате свещите по най-различен начин, в най-различни форми и цветове. За Коледа, разбира се, предпочитаме червено, златисто, бяло или сребърно. Ако развихрите въображението си, може да ги комбинирате с друга декорация, например стъклени буркани, камъни или пък изкуствени венци.

Поставка за чаена свещ, сърце, 3 бр/к-т VINTER 2018, ИКЕА, 0,99 лв.

Блясък навсякъде

И разбира се – блясък, повече блясък и още блясък! Точно сега е времето да размахаме вълшебната пръчица и да разпръскаме много блясък... Защото магията е възможна само и единствено с поне малко искрящи нюанси и красота!

LED декоративно осветление/3 бр/к-т VINTER 2018, ИКЕА, 9,99 лв.

Декоративното осветление е много подходящо, за да внесе бляскавата магията в дома ни. Продуктите STRÅLA в колекцията "WINTER" на IKEA ни доставят светлина и блясък в най-различни форми.

Декорация за маса, кутия STRÅLA, ИКЕА, 19, 99 лв.

И да не забравяме най-важният блясък – този в очите на любимите ни хора! Затова от днес спираме да броим дните до Коледа и започваме да прибавяме по малко блясък всеки ден. Защото, когато очите на близките ни греят от щастие, всеки ден е празник!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от КОЛЕДЕН ДУХ:

Защо се подаряват подаръци на Коледа

Защо украсяваме елха на Коледа

Колко на брой са елените на Дядо Коледа

Оригинални пожелания за Коледа - сложете край на изтърканите фрази

(ВИДЕО) Австралийските секси пожарникари - този път с коледно видео

Как се казват джуджетата на Дядо Коледа?

Любимите къщички на Дядо Коледа по света (СНИМКИ)

Какъв е актуалният адрес на Дядо Коледа?

Кога се подаряват подаръците за Коледа?

На колко години е дядо Коледа?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com