Черен петък 2021 – Не изпускайте шанса за по-евтини покупки

27719
Черен петък 2021 – Не изпускайте шанса за по-евтини покупки
Снимка: Unplash.com

Черен петък 2021 г бързо наближава! Тази информация ще ви позволи да се приготвите за събитието, за да не пропуснете възможността да закупите необходимите стоки на значително по-евтина цена и по този начин да спестите много.

Кога е Черен петък 2021?

За да сте максимално подготвени за събитието, очаквано от десетки и дори стотици хиляди потребители в България, следете седмицата преди и след Черния петък, защото много магазини, включени в промоцията, пускат отстъпки още преди самия ден. Черният петък за тази година се пада на 26 ноември, а дните, определени за отстъпки, са 26-28 ноември. 

Трябва да знаете също, че за тази година т.нар. Кибер понеделник е определен за 29 ноември.

Какво е Кибер понеделник и как да се възползвате от него?

Кибер понеделникът добива все по-голяма популярност не само в САЩ, но и в цял свят, тъй като потребителите все повече предпочитат да поръчват стоки онлайн. В този ден всички оферти, предлагани от големите магазини, са изнесени онлайн и можете да се възползвате максимално от тях.

Как да се подготвите за Черен петък?

За да сте подготвени за предстоящия черен петък 2021, разгледайте предварително брошурите и каталозите и направете предварителен списък с необходимите стоки, които желаете да закупите. Един такъв предварително съставен план ще ви позволи да не се лутате безцелно в магазина или из сайтовете, докато другите изкупуват изгодните продукти. Подредете продуктите в списъка по важност, като започнете с най-необходимия и следвате към по-маловажните.

Как да избегнете измами или закъснения за офертите?

Не се оставяйте да бъдете подведени от търговци, които умишлено надуват цените през последния месец, за да ги върнат в норманите им стойности на Черен петък, уж че предлагат голямо намаление. За целта сравнете цените на желаните стоки с предходните месеци, за да различите къде действително тези артикули се предлагат с намаление.

Ако смятате да се възползвате от Кибер понеделника, бъдете готови още преди стартирането на работния ден да заемете позиция, да влезете в акаунта си на избрания онлайн магазин и да изчакате отварянето на офертите, за да сте сред първите успели да се възползват от намаленията. 

Ето къде ще ви е необходим предварителния списък с желани продукти, тъй като трябва да действате много бързо. Не забравяйте, че потребителите, закупуващи евтини продукти са десетки хиляди, затова стоките постоянно се изчерпват. Ето защо, когато си изберете продукт, не го оставяйте в кошницата за пазаруване, докато избирате следващия. Ако действате по този начин, е възможно другите потребители да изчерпят запазения от вас продукт и в края да се окажете с празна кошница. За да избегнете такава неприятна ситуация, платете открития от вас желан продукт на момента, след което можете да продължите да избирате следващия, като и с него процедирате по същия начин.

Какво можете да закупите през предстоящия Черен петък?

Социологически проучвания показват, че за разлика от минали години, когато потребителите по-често са избирали дрехи, обувки, чанти и подобни модни аксесоари, тази година са по-склонни да заложат на черна и бяла техника. Традиционно можете да пазарувате онлайн по време на кампанията Черен петък 2021 в еMAG, а ако предпочитате да изберете стоки от физически магазини, можете да сравнявате предложенията, предоставени от Kaufland, Lidl, Metro, Техномаркет, Зора, Технополис, Т Market и много други, за страхотни отстъпки на търсените от вас стоки.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Възглавница за качествен сън: Полезни съвети

Високо напрежение: Това са 4-те най-опасни зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com