Чудо, но само за жени! Два пъти по-малък корем само за 6 дни

4984
Чудо, но само за жени! Два пъти по-малък корем само за 6 дни
Снимка: Pixabay.com

Tалията и бедрата са най-проблемните зони при момичетата и жените, и не всяка диета успява да намали обема им. Ако искате бързо да изчезне това, което ви притеснява, без трудни диети и лишения, трябва да направите няколко неща и само за 6 дни ще придобиете два пъти по-малък корем:

1. Намалете приема на сол. Солта може да придава хубав вкус на ястието, но задържа водата в организма, което води до чувство на подуване на корема, а с това разширява корема. Избягвайте закуски и бързо сготвена храна със сол.

2. Намалете приема на въглехидрати. Оризът, хляба и тестените изделия са част от ежедневната диета, но те са пълни с въглехидрати. Именно те са виновни за мастните натрупвания около стомаха, затова се стремете да ги избягвате или ги подмените с продукти, които съдържат повече протеини. Вместо хляба или спагетите яжте сирене или яйца.

3. Забравете млякото. Лактозата може да предизвика проблеми с храносмилането и силно чувство за подуване на корема. Опитайте поне 1 седмица да премахнете млякото от менюто си и ще забележите разликата. Ако не можете напълно да се откажете, заменете го с кисело мляко или бадемово мляко.

С този тест за приятели можете да разберете какъв човек сте

Телесната миризма играе важна роля при избора на приятели, пише сп. "Сайънс адвансис", позовавайки се на израелско проучване. Авторите...

4. Не яжте всякакви плодове. Въпреки че плодовете са здравословни, някои плодове могат да предизвикат подуване на корема. Ябълки, диня, банан, крушата и пъпеш са много вкусни, но трудно се преработват и могат да доведат до газове, а това засилва подуването на корема. По-добре е да ядете грейпфрут, лимон, портокал или горски плодове.

5. Откажете се от лютивите подправки. Те причиняват жлъчни киселини и втвърдяват корема. Въпреки че може да бъдат и здравословни , опитайте да ги избегнете за една седмица. Вместо тях, използвайте подправки като босилек, риган и мащерка.

Основни грижи за мазна кожа

6. Изхвърлете захарта, алкохола и бързата храна. Това са трите неща, които трябва да избягвате , дори и да ги обожавате. Ако искате плосък корем, то тези 3 съставки би трябвало напълно да махнете от диетата или поне по време на 6 -те дни , когато искате да свалите корема.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛЕЗНО:

Долар - лев. Колко струва един щатски долар към един български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Има ли дневна доза захар, която да не преминаваме?

Каква дневна доза калций е полезна за нашия организъм?

Какво първо да направим при разтегнат мускул

Дневна доза: колко сурови бадеми най-много да ядем?

Топъл или студен компрес помага повече при болки в коляното

7 ТОП съвета за успешна първа среща

Какво е сорбитол? Ползи, употреби и странични ефекти

Без болка: Как да премахнете мазолите по краката си?

Съвети за естественото преодоляване на преддиабетното състояние

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com