"Чуковете" мачкат, "подводницата" пори, но третият голям фаворит затъва неспасяемо

1918
"Чуковете" мачкат, "подводницата" пори, но третият голям фаворит затъва неспасяемо
Снимка: Getty Images

Дни след като приключи паузата за мачовете на националните отбори и се завърна клубният футбол, идва ред и на сблъсъците от европейските клубни турнири. Вече дойде ред и за двубоите от третия кръг на груповата фаза в Лигата на конференциите. Там английският Уест Хям е един от тимовете, които сякаш таят най-големи надежди за трофея.

Уест Хям и Виляреал показват защо са фаворити в Лигата на конференциите

"Чуковете" са първи с две победи от два мача. Сега за тях предстои гостуване на втория в подреждането Андерлехт и този дуел ще даде отговори на много въпроси. Двата тима играят в четвъртък, 6-и октомври, от 19:45 часа българско време.

Коефициентът на efbet за победа на сметката на английския отбор е 2,05, докато ставката за успех в полза на белгийския тим е 3,65. Съответно пазарът за равенство между двата съперника е 3,60.

Друг от отборите с най-големи амбиции да стигнат до трофея в Лигата на конференциите - Виляреал, също се движи безупречно до момента в групите и е спечелил и двете си срещи. Сега за "жълтата подводница" предстои поне на хартия най-лесното изпитание и се очаква тимът да прибави нови три точки към актива си.

Коефициентът за това Виляреал да победи в дуела си с Австрия Виена е 1,19, докато ставката за успех на сметката на отбора от Австрия е 16,00. Пазарът за равенство между опонентите в този сблъсък пък е оценен на 7,60.

Фиорентина ще опита да се съвземе в Лигата на конференциите

Фаворитите съответно на Англия и Испания се справят добре, но този на Италия определено разочарова. Фиорентина е последен в класирането с едва една точка. Така победата за "виолетовите" в предстоящия двубой с Хартс изглежда задължителна. Коефициентът на efbet за това тя да бъде постигната е 1,68, докато ставката за успех на сметката на Хартс е 5,20, като равенството е оценено на 4,00.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com