Ciara подлуди Пловдив

15885
Ciara подлуди Пловдив

В събота вечер приключи първото издание на най-голямото хип хоп събитие в България - 359 HipHop Fest 2013. Събитието успя за отрицателно време да събере хиляди фенове в Пловдив да се насладят на големите Rick Ross и Ciara, и 50 български топ звезди.

Музикалното чудо на годината започна с лек фалстарт, след като полетът на Rick Ross закъсня с няколко часа и той изпусна прекачването си за България. Феновете бях бесни, но въпреки това организаторите направиха всичко необходимо Rick Ross да дойде и да пее в Пловдив. За целта беше специално нает частен самолет, който превози Рик и екипът му до Пловдив. Rick Ross остана в България до понеделник, като за това време засне кадри за новото си видео и се срещна с потенциални бизнес партньори в страната. Интересен факт е, че той се довери единствено на катъринг компанията LCS Кетъринг относно храната, която му се приготвяше тук.

Търси се талант, свирещ на въздушна китара

България вече е официален член на Световния шампионат по Въздушна китара (Air Guitar World Championships). Първото състезание от българ...

Въпреки проблемите в първия ден, ден 2 беше доста по-успешен, макар и негативната нагласа на част от публиката, които до последно смятаха, че Rick Ross отново няма да излезе на сцената. Въпреки всичко Rick Ross се появи и направи грандиозно шоу веднага след невероятното представяне на хедлайнера на вечерта - 100 Кила.

Краят на 359 HipHop Fest бе поставен с лошите момичета на хип хопа и кралицата Сиара. Тя подари на всички едно незабравимо изживяване. Няколкохилядната тълпа ревеше от щастие. Докато беше в България, тя отседна в апартамента на Силвестър Сталоун в хотел Санкт Петербург. Ciara и Rick Ross избраха Nokia за престоя си в България и звездите ползваха последните модели телефони на компанията.

Афтърпартито в клуб “Хистерия” Пловдив бе посетено лично от Ciara и DJ Sam Sneak. Клубът едва побираше всички желаещи да влязат и да се забавляват със световните и български звезди. Гости на партито бяха още 100 Кила, Лора Караджова, Лейди Би, Сани Алекса, Криста, Сантра, DJ Swet Lu и много други.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com