НА ЖИВОВойната в Украйна

Даниел Митов: Кирил Петков се озова в ролята на заврян зет

2518

Не знаем какво значи техническа помощ за защитни цели. Според нас няма да се изпращат оръжия за Украйна. Коалицията не може да взима решения и Кирил Петков се озова в ролята на заврян зет. БСП отново се наложи и не знам къде на кого са му червените линии.

Това заяви в ефира на Нова телевизия депутатът от ГЕРБ Даниел Митов относно приетия проект на решение от комисията по външна политика, с което парламентът да даде „зелена светлина” на правителството за оказване на „финансова и техническа помощ за защитни цели на Украйна”.

„При нас злорадство няма. Проблемът е, че не се държим като сериозна държава членка на НАТО и ЕС“, каза той и допълни, че премиерът си е направи евтин пиар с моряците.

По думите му полезният ход е правителството да подаде оставка и да престане агонията на държавата. „Докато си говорим за Украйна, правителството продължава да се занимава с мемурандума, които подписаха с Gemcorp.

„Те дадоха целия енергиен сектор на офшорка, която пере руски пари“, категоричен бе Митов и добави, че се готви грабеж, а те се занимават с безсмислени решения.

ОЩЕ: Борисов: Цялата енергетика на България е дадена на две офшорни компании (ВИДЕО)

ГЕРБ обвини управляващите, че умишлено саботират предложенията за военна помощ на Украйна

Управляващото мнозинство умишлено саботира разглеждането на предложенията за предоставяне на оръжие на Украйна. Това каза народният пре...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Още от Политика

ДСБ: Служебните правителства...
Радев: България осъжда смъртоносното...
Петков в отговор на Борисов за...
Министър Шишков сподели каква...
Румен Петков: 1/3 от купените...
Започва ли голямото обединение...
Борисов: Кирил, Асен и Христо...
Бойко Борисов призова Северна...
Пеканов: ЕК търси начин да предоговори...
Демерджиев - на работно посещение...
Проф. Огнян Герджиков за 48-ото...
Десислава Атанасова: Само ГЕРБ...

Последни новини