"Дежа вю" с Байерн Мюнхен или "Свалянето на краля" с Борусия Дортмунд: какво ще гледаме в Бундеслигата?

2211
"Дежа вю" с Байерн Мюнхен или "Свалянето на краля" с Борусия Дортмунд: какво ще гледаме в Бундеслигата?
Снимка: Getty Images

След точно един месец футболът на най-високо ниво в германския шампион се завръща. Сезон 2022/23 в Бундеслигата започва на 5-и август, а по традиция първият двубой ще бъде с участието на шампиона. Отново по традиция в последните години - това ще бъде Байерн Мюнхен. Баварците започват с гостуване на Айнтрахт Франкфурт.

Ще грабне ли Байерн Мюнхен поредна титла в Бундеслигата?

Те са изправени пред сериозната угроза да се разделят със своя супернападател Роберт Левандовски, който усилено иска трансфер извън клуба. Въпреки това Байерн вече се сдоби с няколко нови звездни попълнения, а безспорно най-впечатляващото от тях е Садио Мане от Ливърпул. Вероятно и той е една от причините коефициентът на efbet за нова титла на Байерн Мюнхен през следващия сезон да е 1,21.

Ще бъде изключително любопитно да се види дали Борусия Дортмунд ще може да се противопостави на баварците, след като загуби Ерлинг Холанд. Именно това е тимът, който е оценен с най-големи шансове от букмейкърите за това да спре баварската машина. Ставката за това Борусия Дортмунд да е шампион през следващия сезон е 8,80.

Не трябва да се подценява и РБ Лайпциг, който с всеки следващ сезон трупа все по-голямо самочувствие и показва все по-добра игра. Коефициентът точно "биковете" да изненадат неприятно конкурентите си и да грабнат трофея е 13,00.

Може ли да се стигне до сензация в Бундеслигата?

За останалите тимове от германския елит коефициентите на efbet за спечелването на титлата през сезон 2022/23 е както следва: Байер Леверкузен - 26,00; Айнтрахт Франкфурт, Борусия М'гладбах, Волфсбург - по 100,00; Хофенхайм - 200,00; Херта - 300,00; Кьолн, Фрайбург, Унион Берлин - по 400,00; Майнц 05, Щутгарт - по 500,00; Вердер Бремен, Шалке 04 - по 600,00; Бохум, Аугсбург - по 1000,00.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com