НА ЖИВОВойната в Украйна

Деница Сачева: Няма притеснение от начина на гласуване, а от това как се отчита вота

1533

Не става въпрос за притеснение от начина, по който някой ще гласува, а за притеснение как се отчита вота. Дори с технологиите могат да се случат измами. Не можем да твърдим, че машинният вот е 100% сигурен. Това заяви по темата за гласуването с хартиени бюлетини Деница Сачева от ГЕРБ.

„Не сме спирали още от първия ден след изборите да правим всичко възможно да говорим за политики, да се опитваме да правим неща, които са полезни за хората и да търсим политически консенсус по определени теми“, добави тя.

Тя обясни че през седмицата са изпратили управленската им програма на всички парламентарни групи. „Очакваме в момента, в който получим мандата, да потърсим отговор от тези парламентарни групи по кои теми и въпроси бихме могли да намерим съгласие. По една голяма част от тези теми виждаме сходство в начина на представяне на основните политики с „Демократична България“, с тях сме част от общо европейско семейство. Дори има някои законопроекти в НС, които са сходни – например, в областта на енергетиката, които се предлагат и от депутати на „Демократична България“ и от наши народни представители“, каза още Сачева.

Деница Сачева: Не сме изчерпали възможностите на първия мандат

„Не сме изчерпали възможностите на първия мандат”. Това заяви пред Нова тв депутатът от ПГ на ГЕРБ-СДС и бивш социален мини...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Още от Политика

Парламентът прие задължителна...
Доц. Наталия Киселова: Отлагането...
Сезонът на "борисовките": защо...
Милен Керемедчиев: Със сигурност...
Владислав Панев: Европейската...
Румен Гечев: Не споделяме с ДПС...
Иванов: Разговорите с "Продължаваме...
Иван Таков: Дългът на "Топлофикация...
"Копейкин се е провалил като баща":...
Financial Times: Изборите през...
Политолог: Изборите ще бъдат...
И "Зелено движение" подкрепи...

Последни новини