Дерби в топ 4 на efbet Лига: Вторият среща четвъртия, разделя ги само точка

965
Дерби в топ 4 на efbet Лига: Вторият среща четвъртия, разделя ги само точка
Снимка: bg.cska1948.bg

Време е и за последните двубои от 12-ия кръг в българската efbet Лига, която бе подновена след изминаването на паузата за мачовете на националните отбори. Несъмнено един от най-интригуващите сблъсъци от кръга противопоставя Локомотив Пловдив срещу ЦСКА 1948 - или иначе казано - четвъртия срещу втория във временното класиране (преди старта на кръга).

Сблъсък за върха в efbet Лига? Локо Пловдив посреща ЦСКА 1948

Отборът от София е с равен брой точки с лидера Лудогорец, но има цели два мача повече. Пловдивчани пък изостават на точка от съперника си, като са и с мач пасив. На хартия е възможно всеки от двата тима да изпревари временния лидер Лудогорец при успех, ако в същото време разградчани не победят Локомотив София.

Коефициентът на efbet за успех в полза на ЦСКА 1948 е 2,40, докато ставката за победа на сметката на Локомотив Пловдив е 3,15. Съответно пазарът за равенство е оценен на 3,45. Двубоят между двата тима ще се състои в понеделник, 3-ти октомври, от 15:00 часа.

Изненадващо или не, но Локомотив Пловдив няма победа в три поредни официални двубоя срещу този съперник, записвайки две поражения и едно равенство. Така за последните четири официални срещи между тях Локомотив има само една победа. Във въпросните четири мача на два пъти се е стигало до над 2,5 попадения, като в същия брой случаи се е стигало и до гол/гол.

Могат ли Локомотив Пловдив и ЦСКА 1948 да си спретнат голово зрелище

Коефициентът на efbet за това и в този случай да има под 2,5 попадения в сблъсъка им е 1,75, докато за над 2,5 гола е 2,20. Съответно ставката за това и Локомотив Пловдив, и ЦСКА 1948 да съумеят да си отбележат по поне едно попадение в двете врати е 1,95, докато за няма гол/гол е 1,93.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com