НА ЖИВОПравителството въвежда механизъм за контрол на цените

Джерард Бътлър отново като герой-спасител в разтърсващ екшън

2603

Lionsgate Entertainment е продуцентско студио, стоящо зад много известни франчайзи като „Рамбо“, „Игрите на глада“ и „Джон Уик“. Те имат пръст и във франчайза, част от който са "Код: Олимп“ и „Код: Лондон" с Джерард Бътлър в ролята на агент от тайните служби, който в продължение на три филма защитава президента в множество сценарии. Но следващият им голям екшън филм с участието на шотландския актьор получава приближаване на датата на премиерата. Според „Deadline“ Lionsgate премества новия филм на Джерард Бътлър "Plane" от 27 януари на 13 януари.

Филмът е екшън трилър, разказващ за пилота Броуди Торънс (Бътлър), който катастрофира, за да избегне гръмотевична буря, и се озовава на опасен и разкъсван от война остров. Според сюжета Бътлър се опитва да спаси група от пътниците си от армия войници, само с помощта на осъден убиец.

Заедно с Джерард Бътлър в „Plane“ е бившият възпитаник на Marvel Cinematic Universe от сериала на Netflix „Luke Cage“, Майк Колтър. Колтър е участвал в някои от най-значимите проекти през последните две десетилетия, включително телевизионни сериали като ER, „Blue Bloods“ и множество версии на „Закон и ред“, както и в високобюджетни филми като „Агент Солт“ и „Мъже в черно 3“. Ролята му на Люк Кейдж в собствения му спиноф сериал „Jessica Jones“ и“ The Defenders“ на MCU обаче го извеждат на преден план в индустрията и му осигуряват още значими роли.

Джерард Бътлър съди "Ню Бояна" за 10 млн. долара

Звездата от филмите "300" и "Код: Олимп" Джерард Бътлър, който е приятел на България и дори осинови българско бездомно куче, даде под с...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Още от Америка

Полша купува ракетни установки...
САЩ: Помагаме на засегнатите...
Байдън с важно обръщениe за състоянието...
Активисти на "Грийнпийс" превзеха...
САЩ преместиха военен кораб с...
САЩ ще наложат 200% мито върху...
Байдън готви визита в Полша за...
След земетресението: САЩ ще предоставят...
Колумбия засече още един китайски...
Гутериш: Шансовете за мир намаляват,...
САЩ няма да върнат отломките от...
Чили поиска международна помощ...

Последни новини