Дневен хороскоп за 19 февруари

9271
Дневен хороскоп за 19 февруари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Въпреки че още сме в началото на седмицата си струва да помислите за кратка почивка. Имената на дните не определят нивото умората. Щом имате нужда от покой - осигурете си го.

Телец

Днес ще ви е трудно да изпълнявате нечии желания. Това може би е знак, че не трябва да го правите. Тренирайте, така важното умение, да кажете: "Не!"

Близнаци

Държанието ви днес може да остави противоречиви чувства у някого. Може би е добре да не сте прекалено крайни, за да не ви се налага да полагате изключителни усилия да коригирате ситуацията.

Рак

Днес ще бъдете щателно анализирани. Има и такива моменти. Дръжте се, както обикновено. И това ще мине, но важното е да не потиснете положителните си качества.

Лъв

ЛЮБОВЕН хороскоп за 18 - 24 февруари

Овен Контролирайте емоциите си и не изпадайте в паника, ако нещо не върви според очакванията ви. Ако имате проблем с любимия човек, фо...

Днес очаквайте неочакваното. Неприятна среща ще се превърне в запомнящо се събитие, което ще остави само положителни спомени у вас. Много вероятно е да спечелите и нови приятели.

Дева

Днес е възможно да понесете известни критики. Не се натъжавайте и се опитайте да приемете случилото се като комплимент. Нека нищо не ви отклонява от пътя, който сте начертали.

Везни

Днес очаквайте промяна в плановете в последния момент. Много вероятно е да се отложи, насрочена за вечерта среща. Може да ви се наложи да останете извънредно в офиса.

Седмичен хороскоп за 18-24 февруари

Овен Седмицата е подходяща за започването на нов проект. Ако нямате идея за такъв е време да помислите по въпроса. Спешно ви трябва да...

Скорпион

Днес ще срещнете изненадваща подкрепа и симпатия от място, което най-малко сте очаквали. Бъдете по-доверчиви или поне не толкова мнителни към вниманието, което ви се отделя.

Стрелец

Днес е важно да сте в темпото, с което се развиват събитията. Ще поизпотите, но резултатите ще си заслужават. Опитайте се да не се подавате на умората. Търсете вдъхновението във всичко.

Козирог

Как китайският император се е справял със 121 жени?

Математиката е своебразна опора на древните цивилизации – от измерването на времето до навигацията за моряците. Но след краха на ...

Днес не се втурвайте да помагате залудо. Рискувате да ви бъдат вменени чужда вина и отговорности. Пощадете се и подминете сложната обстановка.

Водолей

Този вторник не пропъждайте вдъхновението, което ще ви обземе. Много вероятно е да ми осени мисъл, която да подсигури бляскавото ви бъдеще.

Риби

Този вторник може да ви се стори прекалено сложен. Всъщност нищо не е толкова страшно, колкото изглежда. Игнорирайте притесненията и ще ви олекне значително.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Не казвайте на мъжа си: Тази маска за коса с бира върши чудеса

Според науката, ако казвате благородни лъжи, значи сте добър човек

Ето какво да направите след развода с брачната си халка и годежния пръстен

Как да разберете още в магазина, че плодовете и зеленчуците са пълни с нитрати

Открийте заболявания, за които не подозирате с този бърз домашен тест

Как да научим кучето да не се дърпа при разходка?

Знаете ли как се размножават охлювите?

Тези 5 зодии са най-добрите градинари

Тези 5 зодии са най-добрите градинари

Стихотоврение за 18 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com