Дневен хороскоп за 25 септември

10531

Овен

Това е ден, в който да действате твърдо и категорично. Сега не може да си позволите да пропускате възможности за себереализиране. 

Телец

Това е ден, в  който ще ви се отдаде възможност за случайна среща с приятел. Макар и кратки часовете ще ви дарят с много щастие. 

Близнаци

През този ден не бъдете прекалено подозрителни към всичко ново. Дайте си възможност да се запознаете с предстоящето, преди да го отречете. 

Рак

През този ден не бързайте да се сърдите на партньора си. Има много варианти за решаването  на даден проблем и най-добрите са мирните.

Лъв

Тази неделя някой ще ви забележи. Ако сте сами и необвързани помислете дали да не отделите и вие повече внимание на другия. 

Дева

Тази неделя ще създадете нещо красиво. Може да не е шедьовър, но важното е, че сте вложили от себе си. Не позволявайте да ви критикуват.

Везни

През този ден ще може да преодолеете много от страховете си. Направете така, че да не позволявате да надделяват над вас. 

Скорпион

Тази неделя не пестете добрите думи. Някой неимоверно има нужда от тях. Бъдете щедри и ще ви бъде отблагодарено с щастие. 

Стрелец

Тази неделя не оставайте у дома. Имате нужда от повече общуване и с повече хора. Излезте, обменете мнение, забавлявайте се. 

Козирог

Тази неделя подайте ръка, само ако това бъде поискано. Не се месете само, защото имате желание. Спазвайте границите на другите. 

Водолей

Тази неделя не бързайте с решенията, но и не протакайте прекалено. Намерете баланса, златната среда. Напълно възможно е. 

Риби 

Тази неделя ви очакват чудеса и много приятни изненади. Заслужили сте всичко  хубаво, което ви се случва - радвайте му се от сърце. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Още от Любопитно

Тези знаци на Зодиака ще започнат...
Какво прави уникални Девите с...
3 зодии трябва внимателно да планират...
Тези зодии трябва да преразгледат...
Талисманите, които ще помагат...
Зодиите, които ще имат най-много...
Дневен хороскоп за 5 декември...
Зодиите, които винаги съсипват...
Зодиите, които рядко достигат...
Кой е създал шоколада?
Кой НЕ трябва да отглежда мушкато...
Тайната на хитрите домакини за...

Последни новини