Дневен любовен хороскоп за днес, 18 СЕПТЕМВРИ

5718
Дневен любовен хороскоп за днес, 18 СЕПТЕМВРИ
Снимка: iStock

Овен

Запознанство, което изцяло ще промени не само живота, но и съзнанието им, чака през ноември Овните. Не е изключено да срещнете човека, заради когото ще прекроите ежедневието си. 

Кои са зодиите, които не умеят да се справят с парите си?

Телец

Избягвайте новите любовни отношения и случайни връзки. Ако започнете роман, той може да стане причина за множество проблеми. А сексът за една нощ пък ще ви донесе сериозни неприятности.

Близнаци

Свободните Близнаци по някаква причина ще се отдалечат от представителите на противоположния пол. Може би просто ги домързява да се занимават с предизвикателствата на личния си живот. 

Рак

Родените под знака ще привличат особено внимание. Мнозина ще се опитат да се докопат до любовта им, а и те няма да останат равнодушни. 

Лъв

Парадоксалното начало на нов роман чака Лъва. Не е изключено заварката да стане в някаква нестандартна ситуация. Отначало отсрещният ще ви подразни, а после от тази неприязън ще се роди любов. 

Дева

Девата ще се наслаждава на старта на перспективна връзка. Голяма е вероятността съдбата да ви свърже с човек, който да ви обгърне с внимание и грижи. Звездите ви носят не само страстна любов, но и материална изгода.

Везни

Свободните представители на знака търсят романтични отношения и те задължително ще се появят. Ще дойде някой, който ще ви донесе усещане за стабилност. 

Скорпион

Кои зодии държат на първо място на свободата си?

За много хора свободата идва на първо място. Свободата да в една връзка, това да могат да управляват времето си и като цяло да са госпо...

Немалко сърца ще бъдат покорени от свободните Скорпиони. Със загадъчността и обаянието си ще привлечете вниманието на мнозина представители на другия пол. И някой от тях да се окаже голямата ви любов.

Стрелец

Интересно запознанство предвиждат звездите за Стрелеца. С човек, който и като характер, и професионално не се вписва в обичайното им русло. И макар да е тръгнала от чисто любопитство, връзката ще е много интересна.

Козирог

Взаимна любов за необвързаните Козирози. Това обаче ще се случи само ако си позволите да се влюбите, без да се замисляте и въпреки съветите на околните. 

Зодиите, които ще имат невероятен късмет от 13 до 19 септември

Според астролозите септември месец е период, който ще постави началото на големи промени. Разчитайте на интуицията си и това, за което ...

Не лъжете тези зодии! Ще ви хванат!

Водолей

Повече ще се интересуват от финансови въпроси, отколкото от споделени чувства. Не е изключено в този период да прелъстят някого заради материалната изгода. 

Риби

Шанс за благополучно развитие в личния живот. Има голяма възможност да срещнете половинката си и да бъдете щастливи дълги години. А знаковото запознанство ще е на място, на което буквално се чувствате като риба във вода.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво вещае появата на мравки у дома?

Защо НЕ трябва да перете на 40 градуса?

Топени боядисани яйца – нов метод, който трябва да тествате

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Това се случва с тялото ви, ако пиете мляко преди сън

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com