Дневен любовен хороскоп за днес, 23 СЕПТЕМВРИ

7881
Дневен любовен хороскоп за днес, 23 СЕПТЕМВРИ
Снимка: iStock

Овен

През този период родените под знака на зодия Овен повече ще ги вълнуват парите и по-малко любовта. Това разбира се не е нещо лошо. Вие сте уверени във възможностите си и желанието ви за успех и развитие ще бъде подкрепено от любимия човек. 

Ето това са НАЙ-отговорните зодии

Телец

Без съмнение днес е вашият ден, уважаеми Телци, и сега е моментът да блеснете. Ако вие и вашата половинка обмисляте да създадете семейство, моментът е повече от подходящ. Звездите са на ваша страна

Близнаци

Някакви новини свързани с финанси ще зарадват вас и вашата половинка. Седмицата е подходяща и за романтични пътувания и изненади към любимия човек.

Рак

Ако нямате половинка до себе си, то бъдете по-социални, за да се отворят пред вас нови възможности за любов. Има голям шанс да срещнете някоя мистериозна и чувствена личност.

Лъв

Обвързаните представители на зодията ще се радват на подкрепата на своята половинка по отношения на кариерата. А може би имате романтична авантюра с вашия шеф и той ви е приготвил приятна изненада свързана с работата. 

Дева

Ако се намирате във връзка ще имате желание да се отдадете на много романтични моменти с половинката. Ако имате планове свързани с вашето общо бъдеще или някакво обучение, на което бихте искали да се запишете, сега е моментът да действате.

Везни

Във въздуха има аромат на еротика. Вие и вашата половинка ще искате да преминете на следващо по-дълбоко ниво и да станете възможно най-близки един с друг. Позволете си да се видите в една по-различна светлина.

Скорпион

Това са трите зодии, които са най-добри в целувките!

Както всичко в зодиака, той явно се оказва определящ и за това колко страстно и старателно човекът под даден знак използва устните си, ...

Ще се чувствате щастливи, сигурни един в друг. Тези от вас, които се намират в неангажираща сексуална връзка, може да открият, че са влюбени до уши в своя интимен партньор.

Стрелец

Благодарение на партньора ще направите трайна положителна промяна свързана със здравето ви. Може би ще започнете да спортувате заедно или ще следвате здравословен режим на хранене. 

Това са трите зодии, които са най-добри в целувките!

Козирог

Това са зодиите, които винаги се привличат!

Никой не е изненадан, че според астролозите някои зодии просто си подхождат с други повече и са перфектните двойки.  Вижте дали в...

За самотните в любовта Козирози денят ще предложи много промени. Възможно да срещнете някой, който моментално да ви вдъхнови и да промени живота ви.

Водолей

Ако се намирате в сериозна връзка, днес може би ще обсъдите общото ви съжителство с любимия човек. В случай, че тази тема по някакъв начин ви напряга, не забравяйте да споделите за вашите страхове.

Риби

Комуникацията с половинката ще върви повече от гладко. Бъдете отворени един към друг и разбира се, отдайте се на повече романтика.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Коя е най-добрата комбинация на цветове за дрехи

Как да пишем по-бързо на клавиатурата

Как да пишем по-бързо на клавиатурата

Защо трябва да избягваме газираните напитки?

Трябва ли да накисваме зеленчуците във вода, сода за хляб или оцет?

Неправилното дишане: Много подценявано, но ето до какви проблеми води

Дженифър Лопес настоява за деца от Бен Афлек: Реакцията на актьора

Как най-лесно се маха боя за коса от лицето?

5 признака, че пиете твърде много кафе

Как да се справим с безсънието причинено от стрес?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com