Доли Партън прави минифилми

8935
Доли Партън прави минифилми
Снимка: Getty

Доли Партън, която вече е в осмото си десетилетие, често получава коментари, че изглежда изкуствена заради корекциите, до които актрисата не се притеснява да прибягва. Но това, както изглежда, не й пречи, пише списание Elle.

„Никога не съм предпочитала естествената красота. Просто искам да съм красива. Да бъда "бомба". Ярка, забелязвана...“, казва актрисата пред Elle.

Огромни пожари прогониха хиляди в Тенеси, застрашен е паркът на Доли Партън

Трима души загинаха при горски пожари, които опустошаваха във вторник (29 ноември) туристически район в южната част на САЩ. Заплашен е ...

Напоследък около актрисата се шуми заради новия телевизионен сериал „Dolly Parton’s Heartstrings“, чийто първи епизод ще се излъчи на 22 ноември.Всеки епизод на шоуто, което Партън продуцира, превръща една от песните й в мини филм: „Гордея се с това, както и с всичко, което съм направила“, казва тя. „През целия си живот усещах как моите песни разказват подобни истории. Винаги съм мечтал да мога да ги превърна във филми. "

Това за нея е естествено продължение, пише списанието. Текстовете на Партън са кинематографичен разказ и за нея музиката и Холивуд винаги са били преплетени. Момиченцето от Локуст Ридж, Тенеси, започва да се появява в местната телевизия още на 10-годишна възраст. По времето на шоуто The Porter Wagoner, тя вече изглеждаше като Барби от Backwoods, - това, което нарича „идея на провинциалното момиче за блясък“.

Тя си спомня своя приятел и наставник, кънтри звездата Чет Аткинс, който й казва: „Доли, носиш прекалено много грим. Трябва да имаш малко повече вкус. Хората никога няма да те приемат сериозно като автор на песни и певица. Знам, че си страхотна в това, но хората просто ще гледат в тялото ти. "

„Казах, че мога да разделя двете. Това съм аз“, споделя Доли Партън. "Аз не само не го направих, но реших, че ако работата ми е наистина достатъчно добра, хората в крайна сметка ще признаят това. Дори да изглеждам напълно изкуствено, съм напълно истинска като писател, като професионалист, като човек. Кристалът блести също толкова добре, колкото диамантът. Харесва ми целият този блясък. Обичам разкоша и разнообразието“, казва Партън и допълва, че все още получава комплименти от млади момичета и че е техен пример и вдъхновение.

Ето кой е най-високоплатеният актьор в света

Актьорът и бивш състезател по кеч Дуейн Джонсън-Скалата оглави годишната класация на "Форбс" за най-високоплатен актьор. За една година...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Абсолютен прецедент: Майсторите в "Бригада Нов дом" отказват да ремонтират къща

Гонзо е на ход: Виктория от "Ергенът" официално ще съди БФС

Сбогом, Цър-пър: Алек не даде роза на Виктория и разочарова зрителите

Жена, изпратила 8000 картички на Хари Стайлс, влезе в затвора

Рут Колева се оплака, че няма апартамент

60-годишен зарязал Маги от "Ергенът" заради по-млада

Цветелина Грахич кълне Слави Трионов: Боже, благодаря ти, че се отървах от тая помия! (СНИМКА)

Защо дъщерята на Том Круз не иска да го вижда?

Бившата на Рачков на луксозен меден месец (СНИМКА)

Драгана Миркович с разтърсващо признание за здравословното си състояние

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com