Двете зодии, които винаги казват истината

15447
Двете зодии, които винаги казват истината
Снимка: iStock/Guliver

Да можеш да кажеш истината в днешно време се оказва истински лукс. Много отношения се крепят на изгода и фалш. Хората са станали по-лицемерни от всякога. Опитваме се да се харесаме на другите или просто сме прекалено неуверени да застанем зад мнението си. Доброволно слагаме маски и живеем в измислен свят.

И ако за мнозина това се е превърнало в ежедневие, за представителите на два зодиакални знака изобщо не е така. Независимо от обстоятелствата те остават верни на себе си и ще бъдат напълно искрени с вас до край.  Вижте кои са те в следващите редове. Ако познавате хора като тях, ще се съгласите, че са с много силен характер.

5 от най-неподходящите подаръци за ОСМИ МАРТ

Обичайно около празника на жената, техните половинки изпадат в лек стрес, относно подарък и в опит да не се клишират с букет орхидеи, и...

Искрените им думи могат да ви шокират или наранят. Но едно е сигурно – може да сте сигурни, че те са напълно открити с вас, не обичат лъжите и интригите. Прекалено много ценят истината и се борят за нея със зъби и нокти.

Дева

Защо представителите на зодия Дева са толкова честни? Те са принципни, добронамерени и вярват, че доброто ще спаси света. Измамата им е напълно чужда. Предпочитат да казват истината, дори и да знаят цената, която ще платят за нея. Девите искат нещата да са ясни още от самото начало. Нямат време за детски игрички и подли номера. Интригите ги натоварват и обезкуражават. Освен това Девите са много педантични, дисциплинирани и с отношение към детайлите. В работата полагат огромно старание и влагат страст във всичко. В приятелството и отношенията си са предани и очакват същото от хората срещу тях. Заради своята взискателност те ще ви засипят с критики, когато това е нужно. Но няма да ви излъжат и да ви оставят да живеете със заблудата, че всичко е наред. Когато вижда проблем, Девата не може да си затвори очите. Тя ще изрази негодуванието си и ще даде съвет как нещата да се оправят по най-бързия начин. В слушайте се в Девите, защото те са мъдри и са преживели много. От техните думи можете само да се поучите.

Водолей

Още не си срещнал истинската любов? Ето какво казва хороскопът

Ако някой ви каже, че не вярва в любовта, знайте, че лъже. Всеки копнее да намери своята половинка, но понякога много от нас биват нара...

Водолеите са бунтари и неконформисти. Те са с много силен характер и винаги казват истината. Имат собствено мнение по всеки въпрос и не се страхуват да влязат в спор, за да докажат гледната си точка. Това са хора, които се интересуват много от света, четат, информират се. Отлични събеседници са и от тях винаги можете да научите много. Бъдете сигурни, че това, което ще чуете от тях е истина. Но не ви гарантираме, че думите им винаги ще ви се харесат. Водолеите няма да пропуснат да ви порицаят или нахокат, ако преценят, че се държите неподобаващо. Затова някои ги наричат и грубияни. Но те просто са директни хора и очакват и от приятелите си същото искрено отношение. Не обичат заобикалките и предпочитат да си кажат истината в очите. А на ако някой не може да понесе фактите, това си е негов проблем.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се пише: заместник министър-председател или заместник-министър-председател?

Това са най-мразените зодии

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Мравките ще изчезнат завинаги - просто направете това

Лунен календар за април 2024: В кои дни НЕ трябва да харчите пари

Лалетата ще издържат 2 пъти по-дълго, ако сложите това във вазата

Най-добрият ден за миене на прозорци - ще привлечете късмет и пари

Учените правят важно откритие: Дълголетниците са от тази кръвна група

Пием ли по-малко алкохол, когато използваме по-малка чаша

Как къпането ни помага да пестим вода

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com