Двойките от тези зодии никога не остават заедно задълго

36623

Двойките от определени зодии не могат да изградят силен съюз. Въпреки че в началото те не обръщат внимание на несъвместимостта на характерите си, любовта им е обречена на провал.

Телец и Овен

Тези зодии трудно правят компромиси. Овните са свикнали да доминират, а на Телците им липсват емоции. В резултат на това никой няма да е готов да се откаже от предпочитанията си заради другия.

Рак и Везни

В този съюз проблемът е в комбинацията от ритми. Везните считат, че е твърде скучно да прекарват цялото време с половинката си. Раците не са доволни от това и слагат край на връзката си.

Пълнолунието на 8 декември ще позлати тези зодии

Близнаци и Козирог 

Близнаци и Козирог - те сякаш живеят на различни планети. Консервативните Козирози се плашат от безумните постъпки на представителите на въздушната стихия. Дори по време на запознанството тези два знака едва ли ще изпитват симпатия един към друг.

Лъв и Дева

Този съюз няма бъдеще заради различните темпераменти на двете зодии. Девата няма да оправдае очакванията на Лъва. Представителите на тези зодии бързо ще разберат, че не са един за друг.

Зодиите, за които декември ще бъде най-трудният месец в годината

Стрелец и Скорпион

Стрелец и Скорпион - това, което ще ги раздели, са различните приоритети. Първоначално връзката им ще бъде изградена върху страст и интерес, но скоро партньорите ще осъзнаят, че техният съюз е обречен. Стрелецът не разбира земността на Скорпиона.

Водолей и Риби

Рибите постоянно изискват одобрение, но Водолеите не са готови да го дадат. Те са твърде отнесени и постоянно са в своя малък свят. В резултат на това връзката им бързо ще приключи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Още от Любопитно

Кое е първо - яйцето или кокошката?...
Кои зодии се обичат като куче и...
Благородната лъжа е запазена...
Милионер подмлади тялото си с...
Ето така изглежда домът на щастливия...
Защо хитрите домакини слагат...
4 полезни съвета, за да не се изгубите,...
Това може тотално да съсипе рождения...
4 тайни, които ще обезоръжат манипулатора:...
ГКПП "Рудозем-Ксанти" ще се бави...
Ето как да спим, без да сънуваме -...
Как да заспите бързо за 2 минути:...

Последни новини