Двойките зодии, които страдат от сериозна несъвместимост

24284
Двойките зодии, които страдат от сериозна несъвместимост
Снимка: iStock/Guliver

Астрологията все повече се утвърждава като ценен “ресурс” по отношение на любовните връзки. Всяко момиче, а и не само, няма търпение да разбере зодиакалния знак на обекта на обожание. След това се започва едно лудо претърсване за сходни интереси, черти от характера, процент на съвместимост и т.н. Но не винаги всичко е цветя и рози. Има двойки зодиакални знаци, които според астролозите, са почти несъвместими и връзката помежду им би била изключително предизвикателна. 

3 от зодиите са най-перфектните любовни партньори

Вижте дали вашата е сред тях и кой зодиакален знак можете да “отбягвате”:

Овен и Телец

Телците търсят стабилност и спокойствие, уравновесени и търпеливи са, но и много упорити. Овните не са особено уравновесени, а в любовните отношения бързо им доскучава, те също така обичат да доминират, а Телците не се поддават наа това - още тук можем да забележим колко значителни разлики има между тези два знака. Връзката помежду им не е невъзможна, но със сигурност се изискват много компромиси и търпение и от двете страни.

Близнаци и Козирог

Вероятно не сте чували за подобна любовна комбинация, а и има защо. Представителите на тези два знака трудно могат да се понесат взаимно за дълго време. Близнаците са твърде хаотични и прибързват според Козирозите, които обичат стабилността, сигурността, не поемат рискове и дълго обмислят всички свои действия. Козирозите също така предпочитат спокойствието и рутината, докато Близнаците не могат да се примирят с монотонността на ежедневието си.

Зодиите, които ще изберат любовта пред парите

Дева и Везни

И двете зодии имат немалко изисквания относно своя партньор, но не могат да създадат и успешна връзка помежду си - в голям процент от случаите. Разликата е в цялостното им виждане и отношение към любовта. Недоразуменията и конфликтите между тези два знака в съюз са често срещани и нито Везната, нито Девата успява да преглътне егото си и да направи компромис. Оттам нататък мислим, че предполагате какво следва.

Телец и Стрелец

Страстна, енергична и бурна връзка, но много за кратко. Дори и началният “розов” етап от връзката да ви се струва обещаващ, с времето и двата знака ще започнат да осъзнават, че просто не са един за друг. Стрелците държат много на свободата си, докато Телците обичат да държат под контрол половинката си. Стрелците обичат забързаността и приключенията, а другите - по-спокойното темпо. Тези разминавания във възгледите им за живота като цяло могат да им доведат немалко кавги, които рефлектират и върху чувствата им спрямо другия. Невъзможността Телецът да “опитоми” Стрелеца ще се окаже и най-основният проблем.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Кои зодии ще имат "ден на отворените врати" за всички проблеми

В Петък: Слънцето ще освети пътя на 4 зодии към богатството!

Числото 29 прави Петъка "ден на късмета" за 4 зодии!

Съвет за всяка зодия за днес, 29 март 2024

Дневен любовен хороскоп за 29 март 2024

Уникално късметче за всяка зодия за 29 март 2024

На кои зодии Съдбата определя да имат най-тежкия живот

29-ти март: Луд късмет за Лъвовете, но големи проблеми за Рибите

Дневен хороскоп за 29 март 2024 г.

Фаза на Луната на 29 март 2024 г.

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com