Една капка от това и цветята ще цъфтят като луди

18564

Розата е едно от най-красивите и ароматни цветя, които може да съществуват някога в природата. Нейните полезни свойства намират широко приложение както в козметичната индустрия, така и в медицината.

В случай че и вие сте любител на този вид цветя и желаете да стимулирате техния естествен растеж и развитие, ви предлагаме да осъществите това с помощта на обикновен чай.

Всичко, което трябва да направите, е да приготвите своята любима здравословна напитка, след което да се настаните удобно и да се насладите на нейния очарователен аромат, който ще погали всичките ви сетива. Когато приключите с чая, заделете предварително използваните сушени билки в специално приготвен за целта съд.

Превърнете тази процедура в традиция и не след дълго време вие ще се сдобиете с една екологично чиста и естествена тор за вашите растения. Накрая просто посипете почвата около корените на розите с нея и увеличете защитните сили на вашето растение.

Ако имате тези растения в градината си, няма да ви трябва тор

Някои растения успешно заместват употребата на тор, тъй като насищат почвата с полезни вещества. Растенията, които задължително трябва...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Още от Градинарство

Как е правилно да се полива мушкатото...
Защо през декември хитрите градинари...
Закъснявате със сеитбата на домати...
Никога не слагайте саксията с...
Зазимяването на петуниите ще...
Дървото на парите ще цъфти дори...
Опитните градинари винаги правят...
Защо листата на орхидеята пожълтяват...
Опитните градинари садят подправки...
8 грешки при засяване на моркови,...
Опитните градинари не забравят...
Ако орхидеята е спряла да цъфти,...

Последни новини