Експресните кредити – бързи пари в точния момент

4522
Експресните кредити – бързи пари в точния момент
Снимка: iStock

Във все по-динамичното ежедневие е от ключово значение да разполагаме с пари, но е още по-важно да ги имаме навреме.

Независимо дали средствата са ни необходими за ремонт на дома, нова кола, пътуване до желана дестинация, или за да платим неотложни задължения, нещата се подреждат много по-лесно, щом разполагаме с точната сума в точния момент.

Отговорът на тези потребности са експресните кредити. С тях можем да получим от няколкостотин до няколко хиляди лева бързо, лесно и удобно, без да се затормозяваме с ненужни проверки.

Експресните кредити все по-популярни и желани, тъй като идеално се вписват в натовареното ежедневие на градския човек. Те ни спестяват време и нерви и можем да се съсредоточим върху реализирането на плановете ни, вместо да се чудим как да ги финансираме.

Няколко големи банки у нас откриха центрове за експресни кредити на възлови места в големите градове и дори по моловете, което допълнително улеснява изтеглянето на желаната сума.

Сред лидерите е Пощенска банка, която има подобни центрове (наречени "Моменто") на 10 ключови места в столицата, както и в някои от най-посещаваните търговски зони в Пловдив, Варна и Бургас. Те работят всеки ден с удължено работно време, дори и на официални празници.

В тях потребителите удобно могат да кандидатстват за потребителски кредит до 40 000 лева в рамките на максимум 40 минути, както и да се възползват от атрактивния потребителски кредит "Моменто", който е без допълнителни изисквания: без такса за кандидатстване, без изискване за превод на работна заплата, без задължителни застраховки и без такса за разплащателна сметка, обслужваща кредита.

Клиентите на банката харесват и използват активно центровете "Моменто", тъй като са лесно достъпни, предлагат експресни продукти и облекчени процедури за финансиране, както и екип от експерти, които да им съдействат с индивидуални финансови консултации.

Едно от най-важните предимства на тези центрове е, че клиентите могат да заявят там бързи кредити за по-големи суми при много добри условия.

Експресните кредити са много подходящи, за да финансираме спонтанни покупки, спешен ремонт, непланирано лечение или друг непредвиден разход, както и за плащане на екскурзия или семейна почивка.

Благодарение на своите бързина и удобство, те са точната рецепта за решаване на всякакви проблеми и сбъдване на различни желания. Експресните кредити са лесен и модерен начин на финансиране за модерния човек.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ИКОНОМИКА:

Край няма: Нов завой в една от поръчките за високоскоростни влакове с пари от Плана за възстановяване

Огромна част от българите живеят в панелки от соца

Силно начало на годината за жилищния пазар в София

Смениха ръководството на "Булгаргаз"

ОББ: Услугите – главен мотор на икономиката

Основателят на Telegram: Натискът на Кремъл ме принуди да напусна Русия

На комисия: Отложиха либерализацията на електроенергийния пазар за домакинствата

Почти два милиона туристи са били в България през зимния сезон

Байдън иска да утрои митата за стомана и алуминий от Китай

Фалитите в България: Данните за първото тримесечие на 2024 година

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Икономика