НА ЖИВОВойната в Украйна

eMAG е отличен с медал за качество

598

eMAG беше отличен и получи медал за първокласно качество QUDAL – QUality meDAL, след вот на потребители на онлайн магазини, част от независимо проучване на пазара в България, проведено от международната сертификационна асоциация ICERTIAS. Учредената в Швейцария компания се занимава с пазарни изследвания, чрез които открива и сертифицира организации, фирми, продукти и услуги с високо качество.

Иновативната програма QUDAL e стандарт за качество на даден пазар, определен от частното дружество ICERTIAS, опериращо в редица държави. Наградата се присъжда от ICERIAS на компании, предоставящи услуги с високо качество. eMAG получава медал за качество, след като на въпроса „Посочете името на интернет магазин, който според Вашия личен опит и мнение предлага абсолютно най-високо качество на българския пазар” най-голям брой лица от общо 1 200 анкетирани пълнолетни български граждани са посочили компанията.

„За eMAG България е голямо признание да бъдем удостоени с това отличие и да получим медала за качество QUDAL на ICERIAS. Това е шанс да си „сверим часовниците“ и да получим ясен сигнал, че работим и се развиваме в правилната посока. Изключително ценно е да знаем, че нашите цели се припокриват с търсените резултати и че клиентите ни гласуват доверие. Разчитаме това като знак, че потребителите ни припознават като надежден партньор, от когото получават отлични услуги и първокласно клиентско изживяване“, каза Силвиу Гугуи, управител на eMAG България.

В България eMAG оперира от 10 години, за което време се налага като един от лидерите в сферата на електронната търговия в страната, с непрекъснато разрастващ се пазарен дял. На платформата на eMAG в България се предлагат над 1 500 000 артикула от различни категории чрез модерни и иновативни практики в сектора, гарантиращи отлично потребителско изживяване при търсене, поръчка, плащане и доставка.

Част от платформата е и eMAG Marketplace – екосистема, която дава на производители и търговци достъп до инфраструктура на цифровата икономика, богат опит и ресурси, широка база от потенциални клиенти, както и инструменти за обучение. През седмата си година българският eMAG Marketplace предоставя на вече над 5 000 онлайн търговци канал за реализиране на техните продажби.

Високото качество се постига чрез непрекъснати иновации и усъвършенстване на процесите, инвестиции в хора, инфраструктура и технологии и развиване на различни канали за продажби. По този начин eMAG непрестанно печели доверието и признанието на клиентите, осигурявайки им отлично потребителско изживяване и предимства на сайта, мобилното приложение и в трите си шоурума в страната.

Как да изберем дизайна на пердетата

Красивите и подходящо подбрани пердета правят всяка стая далеч по-завършена и хармонична. Те могат да бъдат незабележим завършек, който...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Още от Общество

Кой има имен ден днес, 1 декември...
На първо четене: Социалната комисия...
Най-важното за деня, 30 ноември...
Прогноза за времето - 1 декември...
С редица инициативи от БМЧК ще...
Евростат: Близо 2 млн. българи...
Радка Василева, Orange Fitness:...
НСИ: Над 500 000 български граждани...
Времето утре - 1 декември 2022...
Бизнесът инвестира повече от...
Powers Summit 2022 ВЛАСТ, ЧУВАЙ!...
Национално тол управление става...

Последни новини