НА ЖИВОБроят на жертвите на земетресението в Турция и Сирия расте

eMAG с нов шоурум в София

6239

На 21 октомври (четвъртък) в 10 ч. сутринта вторият шоурум на eMAG в София ще посрещне своите клиенти в Paradise Center, ниво -1. Платформата за електронна търговия продължава да разширява дейността си в България, въвеждайки т.нар омниканален подход – предоставяйки онлайн канал за пазаруване директно през сайта или апликацията си, както и възможност за получаване и преглед на продуктите в шоурум, а с това и много допълнителни предимства за клиентите.

Новият шоурум се намира в столичния Paradise Center на бул. „Черни връх“ № 100, ниво -1. Той има 450 кв.м. търговска площ и ще бъде отворен всеки ден от седмицата между 10 и 22 ч. при всички необходими мерки за безопасност. Клиентите ще могат да разгледат, избират и получат на място от складова наличност от 4000 артикула от разнообразни категории като телефони, лаптопи, таблети, аксесоари, периферни устройства, уреди за лична грижа, малки домакински електроуреди и др. Има и възможност да се правят поръчки на определени продукти от сайта на търговеца или мобилното му приложение, с безплатна доставка до шоурума, a наличните на място артикули могат да се резервират и да се вземат от там още същия ден, спестявайки време за доставка. Физическите локации на eMAG улесняват и връщането на продукти, като в тях могат да се получават и консултации. В шоурумовете на платформата за електронна търговия се предлагат и опции за потребителски кредити.

По отношение на цените през първите 4 дни след откриването, от 21 до 24 октомври, ще има ексклузивни предложения – над 50 продукта от популярни категории на специални цени*, важащи само за новия шоурум в Paradise Center. През останалото време, освен в случаите на специални промоции, стойността на продуктите към крайния потребител ще е еднаква, независимо откъде поръчва – от вкъщи, от офиса, от плажа или от шоурума. За първите 4 дена от отварянето на шоурума има и друго специално предложение – покупки на стойност над 199 лв. да бъдат взети на изплащане без оскъпяване за 12 месеца от УниКредит Кънсюмър Файненсинг и BNP Paribas.

Шоурумът в Paradise Center е вторият такъв обект на eMAG в България след този в Сердика Център, който започна да работи миналата година и вече е добре позната дестинация за много от клиентите на платформата за електронна търговия. В него регулярно се провеждат специални промоционални кампании, а миналия месец при голям успех премина инициатива за рециклиране на стари уреди.

„Щастливи сме да посрещнем нашите клиенти във втория ни шоурум в София – модерно пространство, където те могат да се възползват от редица предимства при пазаруване и да открият най-актуалните продукти в различни категории. Успехът – и настоящият, и бъдещият, е функция на опита, усилията и инвестициите на eMAG. Това е нашата формула за лидерство в сектора, като клиентът винаги е в центъра на вниманието ни”, казва Силвиу Гугуи, управител на eMAG България.

eMAG препоръчва на клиентите в новия им шоурум да спазват дистанция и насърчава безкасовите плащания за сигурно и безопасно шопинг изживяване.

 

*Количествата на продуктите на специални оферти, предназначени за откриването на шоурума са ограничени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Още от Икономика

Икономист: Държавата може да...
Български компании ще получат...
Туризмът в Европа се възстановява,...
Булгатрансгаз: Осигурени са...
Тръгна първият напълно функциониращ...
Търговията ни с Германия отбеляза...
Шефът на КЗП не можел да контролира...
Цените на храните: Нинова против...
Земеделският министър обяви...
Има данни, че търговските вериги...
Димитър Манолов: Може и да не се...
Икономист: Ако пипаме с лоши ръце...

Последни новини