Федерацията по таекуондо и WINBET обявиха дългосрочно партньорство

5872
Федерацията по таекуондо и WINBET обявиха дългосрочно партньорство
Снимка: Стефан Йорданов / SportLive

Българската федерация по таекуондо (БФТ) и букмейкърската компания WINBET дадоха обща пресконференция днес (12 януари), на която двете страни обявиха дългосрочно партньорство. На събитието присъстваха президентът на БФТ Слави Бинев, Георги Папазки - собственик на WINBET, Фарзад Золхадри - ст. треньор на националния отбор на България по таекуондо и Владимир Далаклиев - бронзов медалист от световно първенство и най-успешният български таекундист.

Двете страни си поставиха една обща мисия - спечелване на квоти за Олимпийските игри в Париж през 2024 година, както и създаване на иновативен модел за подготовка на спортисти. Целта е сътрудничеството между БФТ и WINBET да бъде олицетворение на успеха, превръщайки общите резултати в обществени успехи. Чрез партньорството си с WINBET родната федерация по таекуондо ще има една сигурност, която ще бъде в полза на всички, които се занимават с този спорт.

"През годините нашата компания се утвърди като истински поддръжник на българския спорт. Радвам се, че от днес и българското таекуондо стана член на нашето голямо спортно семейство, в което влизат и други спортове като футбол, баскетбол, борба и др." - заяви собственикът на WINBET Георги Папазки.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com