Финансов хороскоп за 2023 г.: Важни финансови дати и месеци

9929

Финансово успешни ще бъдат само девет месеца през новата година. Кога трябва да сте максимално внимателни, за да не изпуснете късмета си?

Благодарение на на Черния воден заек това време ще е продуктивно и печелившо. Заекът не обича конфликтите, така че мирният символ на годината ще донесе парични постъпления и ще покаже пътя към финансовата стабилност.

Януари 2023 г

Периодът от 20 до 26 януари е успешен в преследването на пари. Пазете се от изкушението да използвате други хора. В този случай финансов успех не се очаква.

Февруари 2023 г

Последният зимен месец ще бъде благоприятен за съвместни дела с роднини. Бизнес проектите ще бъдат печеливши благодарение на кръвните връзки.

Тези 2 зодии ще имат купища пари през ДЕКЕМВРИ

Март 2023 г

През първата половина на март има спонтанни покупки: големи разходи за бижута, романтично ухажване. Управлявайте бюджета разумно.

В периода от 17 март до 11 април ще искате подаръци, а именно вкусна храна, уютни и приятни неща. Всички разходи ще отидат за лукс, красота, комфорт. По това време ще бъде важно наличието на пари, както и желанието да се покаже на другите за какво се харчат тези пари. Благотворителност и шикозни покупки са благоприятни, финансите обещават да бъдат в ред.

Април 2023 г

От 11 до 18 април ще надделее желанието за власт, уважение и благоразумие в бизнеса.

Също така, този период се характеризира с чувство за материална нужда от тези, които не са имали добро финансово състояние, солидна основа.

4 зодии, които се влюбват заради парите

Май 2023г

Звездите обещават финансови усложнения от 1 до 8 май . Има опасност да се поддадете на желанието да участвате в съмнителни планове за бързи пари. От 9 до 22 май късметът ще навести тези, които работят в сферата на културата, имат паранормални способности и се занимават с лечение. Този период ще бъде успешен за танцьори и химици.

Летните месеци ще са максимално спокойни.

Септември 2023 г

Времето от 10 септември до 17 октомври ще донесе финансов късмет на художници, скулптори, както и на хора от художествените занаяти, където работят с инструменти.

Ако през този период разрешите проблеми с наследството, те също ще бъдат успешни.

Октомври 2023 г

От 24 октомври до 2 ноември включително прахосването е опасно, особено с чужди пари. Тогава ще се събуди авантюризмът. Има голяма опасност да започнете страхотен бизнес, но да не го доведете до края.

Дъжд от пари ще се изсипе над тези 3 зодии в началото на зимата

Ноември 2023 г

В периода от 8 ноември до 5 декември парите няма да са цел, а средство да придобиете красиви неща за себе си и да привлечете партньор. През ноември можете да се включите в рискови печалби, но са възможни загуби.

Декември 2023 г

Жаждата за богатство ще се увеличи от 30 ноември до 7 декември.

Дните от 2 до 9 декември ще бъдат финансово успешни за архитекти, дизайнери, математици. А периодът от 19 до 23 декември заплашва да хвърлите пари в канала, харчейки за случайни познанства и безсмислени удоволствия. Не правете новогодишни покупки по това време.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Още от Любопитно

Този трик за грим изтрива мигновено...
Правете това при замразяване...
Защо казаните за ракия са медни...
Защо се изпотяват прозорците...
От кои храни се дебелее - няма да...
Какви са причините за бързото...
Защо водата в морето е солена?...
Как се ядат овесени ядки – много...
Как да спите и да отслабвате едновременно:...
Защо не се празнува 40-тия рожден...
UV лампите за гел лак могат да увредят...
Какво трябва да знаем за зодия...

Последни новини