Fuckup Nights Sofia vol.32 на 16 август в Кино Кабана

5138
Fuckup Nights Sofia vol.32 на 16 август в Кино Кабана
Снимка: Fuckup Nights Sofia

Fuckup Nights е глобално движение, което се провежда всеки месец в над 300 града по света. Fuckup Nights Sofia - събитието, на което открито говорим за грешките, провалите си и уроците, научени от тях.
На нашата сцена се изправят хора от различни професионални сфери. Осъзнали, че това да допуснеш грешка и да се провалиш е човешко, и е част от пътя към израстването и успеха.
Хора, достатъчно уверени в себе си, готови да споделят своята история и опита.
Истории, които ни разсмиват. Истории, които ни просълзяват. Истории, които ни докосват и ни карат да се замислим. Автентични и истински!

Кои ще бъдат гости:

Гост#1 - Цветелина Панчева

Цветелина Панчева е родена в Плевен и е имала прекрасната възможност да е пътешественик от първите си месеци. Живяла е в Балчик, но по-голямата част от първите 7 е прекрала в Стара Загора, като летата за нея са били в Поморие и Плевен, а от 2 клас, до завършването на средното си образование, е отново в Плевен. С идването в университиета, Цвети трайно намира своето място в София и корпоративният свят в столицата, за нея става убежище и пристан. Лирично отклонение я води в Малта за година, но отново се връща на родна земя, за да прави това, което обича.

Цветелина е Мениджър Човешки ресурси на няколко компании, кариерен ментор, публичен спикър и изнася лекции пред ученици и студенти. За нея хората са в основата на всеки успешен бизнес и сбъдването на мечтите и прогреса в бизнеса, е свързано с намирането и изграждането на успешни екипи. Това прави близо 15 години вече като е подбирала таланти в цяла Европа, Виетнам, Африка, Коста Рика и САЩ. Познанието за различните култури, особености на всяка нация и общуването с тях, за Цвети е удовослтвие, от което не би се лишила в нито един момент. Изучаването на човешките отношения и интеракциите с различни групи от хора, я вълнува ежедневно и целенасочено търси да разширява светогледа си всеки ден.
Цветелина Панчева ще разкаже за нейния провал с думите.
Как е научила, че не е важно какво казваш, а как го казваш? Какво ѝ е коствало това? Ще чуем една искрена история за падането в собствената ѝ игра. Колко е важна играта с думи и послания? Как да даваме ефективна обратна връзка? Как това може да ни изстреля в космоса или да ни накара да паднем от високо?

Гост#2 - Искра Петрова

Искра Петрова е основател на Кларити анд Конфиденс академи, която подкрепя лидери и експерти от цял свят, създаващи промяна в живота на другите.

Преди да се отдаде изцяло на коучинга и менторството през 2018, Искра се занимава с рекламни стратегии и продуциране на кратки формати аудио-визуални проекти (реклами, музикални клипове и телевизионни предавания) в продължение на повече от 15 години. Тя все още е управляващ партньор в Мейд ин София - една от малкото продуцентски къщи, които през 2005г. развиват българския пазар на аудио-визуални услуги, внасяйки високи международни стандарти - Мейд ин София е част от Мейд ин Уърлд, представена в САЩ, Португалия, Белгия и Китай.

Любовта й към древните езици, любопитната й натура на изследовател, с присъщите на Бунтаря (Maverick, eng - един от водещите й архетипи) оригиналност, увереност и готовност да поема рискове, я довеждат в Гърция през 1999 г..

Какво е да оставиш изграденото в България, за да заминеш сам в чужда страна, подлъган от детски мечти и романтични илюзии, привлечен от нови “възможности”, и да се сблъскаш с реалност, за която не си подготвен? Това ще разберете от нейния разказ.

Гост#3 - Тодор Минев – Тото

Тодор Минев е роден в София, живял в различни краища на света, завършил висшето си образование в Единбург и след това завърнал се отново тук, за да се впусне в създаването на не един и два бизнеса. Агенция за уебдизайн, интернет доставчик и ферма за охлюви са една част от начинанията му в началото, докато през 2004 година се впуска в e-com бизнеса, а през 2010 открива AMAZON. Именно там той прави първите си 6-цифрени сделки и всичко се изстрелва нагоре със свръх скорост, докато в един момент нещата придобиват неочакван обрат. За проблемите с качеството на продуктите, за борбите с огромни корпорации, чийто интереси си настъпил, за нарушенията на политиките на Амазон, санкциите и спирането на акаунти, които водят почти до фалит – за всичко това открито ще ни сподели Тото. Защото след бурята идва слънце и именно този неприятен опит довежда до създаването на Hyperzon – понастоящем една от най-успешните Амазон агенции в света.

Темите, които вълнуват Тодор далеч не се изчерпват с историята, която ще разкаже, така че ако искате да поговорите за мета вселени, крипто, Harley Davidson, DC Comic Books или видеоигри, можете да го направите на събитието.

Водещ: #IgorDamjanov

Заповядайте и станете част от глобалното семейство на #FuckUpNights.
Нямаме търпение се видим отново!

Кога: 16.08.2022 /Вторник/
Къде: Кино Кабана
Отваряне на вратите: 18:30ч.
Начало: 19:30

Билети се продават и на място преди събитието!

*Броят на билетите е ограничен - препоръчва се предварителното им закупуване.
*Билетите на място се заплащат в брой.
*Билетът не осигурява седящо място.
*Не е необходимо принтиране на билетите.
*Не е необходим билет за деца до 7-годишна възраст
*За това събитие не се приемат резервации. Настаняването е свободно, по ред на влизане на публиката.
*Организаторите не гарантират перфектни атмосферни условия 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от СЦЕНА:

Джон Малкович проведе кастинг с трупата на Народен театър "Иван Вазов"

Спектакълът "Анна - непоправимата" за Анна Политковская с нови две дати

Миланската опера "Ла Скала" с нов директор

Актьорът Любен Кънев с дебют на West End в Лондон

Над 30 артисти и експерти в изкуствата и екологията обменят опит по програма RE-IMAGINE Green Residency

Репетициите на "Бебе на борда" започнаха в Народния театър

"Фантомът на операта" пристигна с Боинг 747 в София (ВИДЕО)

Дълги аплодисменти за Емил Марков и Керана на премиерата на "Всяка първа сряда" (СНИМКИ)

Концерт на Васил Найденов открива Sofia Summer Fest 2024

"Монолози за вагината" получи две награди "Златен кукерикон" в Сатиричния театър

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Сцена