НА ЖИВОВойната в Украйна

Годишен хороскоп за 2023 година - Овен

14940

Новата година ще започне с пътешествие за представителите на знака Овен. Възможно е да става и въпрос за служебна командировка. През януари по време на пътуването ви очакват много ползотворен и контакти и общуване с представители на противоположния пол. Някой от вас ще се сдобият с покровител, който ще се превърне в най-добрия приятел.

Февруари е месецът, в който ще имате възможността да постигнете всичките си цели в личен план. Това ще стане благодарение на съдействието на ваши приятели. От тях може да получите и сериозна материална подкрепа. През този месец се пазете от влиянието на жени. Възможно да бъдат замесени алкохол и наркотици или просто да станете жертва на илюзии.

През март намалете темпото в работно отношение. Много от условията няма да са ясни и това ще пречи на личностното ви развитие. През този месец не влагайте нищо от себе си. Удачно ще се развиват отношения с представител на противоположния пол. Възможно е създаването на семейство.

Април ще бъде вашият щастлив месец. Това е време за сбъдване на мечти и подобряване на материалното състояние. Някои представители на знака ще се сдобият с нов дом и средства за неговия ремонт. Ще създадете мечтаното семейно гнездо.

Тази идилия ще продължи и през май и нищо няма да е в състояние да попречи на щастието и успеха ви. В края на месеца може да се почувствате уморени. Това е знак да намалите темпото, за да не попречите на здравето си.

През юни бъдете внимателни с финансите. Това е месец, който ще изисква от вас да пестите средства. Месецът ще е разнообразен откъм събития. Очакват ви кратки пътувания, наситени с приятно общуване.

Юли може да се окаже един от най-ефективните месеци в служебно отношение. Ще имате възможност да извлечете сериозни дивиденти, но само при условие че впрегнете цялата си дисциплина. Помнете, че ден година храни.

През август към вас ще се завърнат очаквани или неочаквани доходи. Това е месецът, в който да се поглезите и да се отдадете на заслужена почивка.

През септември ще изникне възможност за изгодно сътрудничество с жена. От тази кооперативност може да спечелите много. Тогава са възможни и проблеми, свързани с роднини.

Октомври ще бъде сложен и наситен месец. От една страна ще се радвате на щастие в семейството, но служебните задължения ще ви притискат прекалено силно. Ще трябва да се съобразявате с много хора, което допълнително ще изнерви обстановката.

През ноември неочаквани събития може изцяло да променят плановете ви. Не бързайте да се отчайвате, не хабете и много нерви. Развръзката ще бъде положителна, макар и в момента, в който най-малко я очаквате.

Декември ще ви даде желаната независимост. Някои от вас ще се решат да продължат образованието си. Други - ще заминат за чужбина. Нуждата ви от търсенето на духовната истина ще е повишена.

Извисяване - това ще е целта ви през годината!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Още от Хороскоп

10 неща, които трябва да знаете,...
На 3 зодии няма да им е до смях през...
Как да изберем надежден мъж: Най-добрите...
10 неща, които ще накарат МЪЖА...
Заедно до края: Най-добрата съвместимост...
Дневен хороскоп за 28 януари 2023...
Уникално късметче за всяка зодия...
Уникално любовно пожелание за...
4 зодии, които харчат много и винаги...
ТОП 5 на зодиите, които успешно...
Назоваха 3-те зодии, които ще...
4-те зодии късметлии през февруари...

Последни новини