Големият реванш Усик - Джошуа с топ коефициенти от efbet!

5337
Големият реванш Усик - Джошуа с топ коефициенти от efbet!
Снимка: Getty Images

Големият боксов сблъсък за 2022 година определено е реваншът между Олександър Усик и Антъни Джошуа - мега спектакълът, който ще се проведе на 20-и август в Саудитска Арабия.

Преди по-малко от година украинецът шокира света и, въпреки че не се представяше по най-убедителния начин по време на кариерата си в тежка категория, разби бившия шампион в Лондон и се превърна в един от малкото боксьори, печелили световни титли в полутежка и тежка категория. Сега обаче е време за реванш, а efbet предлага интересни пазари и топ коефициенти за предстоящия сблъсък в Саудитска Арабия.

Топ коефициенти за победител между Усик и Джошуа

В първата среща между двамата боксьори Ей Джей беше изключителен фаворит, но сега ролите са напълно разменени. Антъни Джошуа е считан за аутсайдер, след като беше пребит от украинеца през 2021 година. efbet коефициентът за негова победа е 2.55, докато шансовете на Усик са оценени на 1.55.

Интересното е, че efbet предлага и увеличен коефициент за крайния изход на битката. При избор на пазар с три избора, победа за Усик е 1.57, равенство - 20, а триумф за Джошуа - 2.75.

Ще се проведат ли всички рундове в срещата?

В първата среща на двамата на ринга мачът приключи с единодушно съдийско решение в полза на Усик, след като се проведоха и 12-те рунда в мача. Шансовете това да се повтори са големи според специалистите, въпреки че Джошуа се закани битката да приключи с нокаут.

Линията "под/над" в мача от efbet е поставена на 10.5 рунда - под 10.5 е с коефициент 2.20, докато над е със ставка - 1.69. Да се изиграят пълните рундове в мача е оценено на 2.20.

Какъв ще е методът на победа между Усик и Джошуа?

Интересни са предложенията на efbet за методите на победа за двамата. Интересен факт е, че повторение на миналогодишната развръзка - победа по точки за Усик, е най-ниско оценена от efbet - 2.20 коефициент, докато с нокаут - 4.35.

За Антъни Джошуа коефициентите са разменени - efbet не очаква Ей Джей да е способен да спечели по точки, давайки 6.50 за този метод на победа. Триумф с нокаут обаче е оценен на 3.70 - вторият най-вероятен краен изход в двубоя.

Бонусите са важни

Освен различни джакпоти с разнообразни стойности, efbet продължава да залага на слогана си „бонусите са важни“. С различни ежедневни, ежеседмични и ежемесечни бонуси компанията предлага разнообразни оферти на своите потребители, включително играта „Тръпка за злато“, която генерира печалби за 5 милиона лева в първата половина на 2022 година.

За новите потребители на компанията efbet има страхотни предложения в лицето на начален бонус спорт и начален бонус казино, които бяха подобрени през тази година.

БЕЗСПОРЕН ШАМПИОН - КОЙ ПОБЕДИ В ГОЛЕМИЯ МАЧ, НАУЧЕТЕ ТУК!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com