Голямо признание за новия DS 5

12941
Голямо признание за новия DS 5

Представен като световна премиера на салона в Женева, новият DS 5 беше избран от Auto Plus и RTL за „Най-добър сериен автомобил на салона“.

След концептуалния автомобил DIVINE DS, отличен миналия септември с наградата „Най-добър концептуален автомобил“ на Световното автомобилно изложение в Париж, сега е ред на новия DS 5.

Представен като световна премиера в Женева, новият DS 5 – флагман на Марката DS - получи наградата, присъдена от Auto Plus и RTL. Тази награда е резултат от гласовете на читателите, зрителите и интернет потребителите на тези медии, които в продължение на петнадесет дена имаха възможността да изберат предпочитания от тях автомобил. В конкурса участваха около 40 нови автомобила в четири различни категории: сериен автомобил, зелен автомобил, концептуален автомобил и предпочитан от децата автомобил.

Citroen DS5 2,0 HDi: Haute couture (тест-драйв)

Ненормален екстериор, интериор, на който ще завидят и най-елитните италиански автомобилни творения. В буквалния смисъл на думата DS5 е ...

Новият DS 5 събра 30 % от гласовете в своята категория и по този начин се открои сред 14-те конкурентни автомобила.

Участниците в гласуването бяха съблазнени от авангардния му стил – с вертикално ориентираната, изваяна решетка – от изтънчеността му и от вниманието, отделено на детайлите, както и от хай-тек технологиите – като например фаровете, оборудвани с технологията DS LED Vision и поста за управление, тип кокпит със сензорен 7-инчов екран.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com