Господи, събери си балтиите!

9161
Господи, събери си балтиите!
Снимка: БГНЕС

Един депутат гордо одобри участието на сина си в училищно сбиване. Похвали го, че раздавал балтии на онези, които били против подписката за референдума срещу еврото.

Първото, което ми идва наум, е да попитам дали е редно ученици да събират подписи за неща като политическа инициатива на една партия. МОН, разбира се, не установи никакво нарушение – подписи се събирали извън училището. Само дето самият горд татко обяви, че всичко е станало в училище.

Мислим си, че е станало ето какво. Син, ученик, изглежда възпитаван от баща си, ако съдим от казаното публично от бащата, да употребява сила с несъгласните с него, е прокарвал партийната повеля, която е и бащина. Някои ученици са изразили несъгласие с идеята да не допускаме еврото и съответно се е стигнало до физически сблъсък.

Само по себе си това е достатъчно на прокуратурата, за да се самосезира. Но тя е заета с молитвени закуски зад Океана и няма как да реагира.

По-странно обаче е друго – реакцията на таткото, който хвали постъпката на отрочето си. Нарича другото момче "начинаещ евроатлантик" и "евробабаит".

Няма какво друго да очакваме от депутат, който умишлено не става на крака, когато звучи химнът на Европейския съюз. Баща, който одобрява физическата саморазправа, като нищо се саморазправя и самият той по същия начин (или поне опитва) - такава мисъл не може да бъде пренебрегната с лека ръка. Така де, нали това е патриотична повеля – всеки антиджендър е длъжен да е стопроцентов мъж, който дори и жена си побийва, ако вземе много да знае. Виждали сме ги такива и преди, красили са и Народното събрание, ама сегашната реколта има интелектуално ниво под санитарния минимум. Не ниво, а истински дизастър. Господи, събери си балтиите! И дано да е само временно явление наличието им в българската политика.

Тези като въпросния депутат, както сме казвали и друг път, е добре да работят в едни други територии, където да им пускат Интернационала денонощно, да нямат изобщо допир до прогнилата Европа и да се разплащат само в рубли.

Хайде да се поанкетираме малко. Къде според вас ще отиде да учи това момче, когато още малко порасне:

а) в Лондон

б) в Париж

в) във Вашингтон

г) в Москва

д) в България

Четири от пет отговора могат да бъдат верни, защото отрочетата на българските европротивници и врагове на Запада като тръгнат да опознават света, отиват само в прогнилата Европа и никога не хващат друг път.

Например, Транссибирската магистрала.

Бая евра натрупаха въпросните борци за запазване на лева. И бая свят обиколиха дечицата им – да учат, да работят за повечко пари, бизнес да въртят и да се развиват в точно обратната посока на тази, която родителските им тела прокламират.

Нито едно такова детенце не е отишло да се учи и да сполучи в Матушка Рус.

Което не пречи на скъпите им родители да ругаят Европейския съюз на лягане и на ставане. Само по себе си това не би било проблем, ругаещи ЕС има в целия ЕС. Проблем е обаче това, че първосигналните им реакции се мултиплицират по генетичен път. Че расте поколение, възпитавано в духа на потурите. И че даже може да ни управлява един ден.

"Копейкин се е провалил като баща": Реакции след "балтиите" на сина на Костадинов над съученик (СНИМКИ)

Автор: Стефан Стефанов

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от АКТУАЛНО:

А защо Малкович не постави "Под игото"? Ще се съизмери с "Хъшове"

Случаят Даная или защо моралът е най-важен за едно общество

Завръщането на легендарния лечител и мъченик Мангъров

След интервюто с Диков: 3 въпроса, които Кирил Петков е добре да изясни

Главчев: Когато името е точно това, което си представяте

Само 10 магистрати да са с мафията? Може, ама надали

Всичко, което може да се направи за 15 хил.евро на месец

Голямата драматична промяна: ГЕРБ се заварява за абсолютната власт

Иран срещу Израел: Засега вълкът е сит, агнето – цяло

Ситуацията е "подръж малко тая контрабанда, избори идат"

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com