Григор Димитров се завръща на Sofia Open, но... не е фаворит в мача

1969

За огромна радост на всички привърженици на тениса в България най-добрият роден тенисист Григор Димитров се завръща на единствения турнир, част от ATP, провеждащ се у нас - Sofia Open. Жребият отреди негов съперник на старта да бъде Иля Ивашка. Той заслужи мястото си в мача след драматичен успех (над три часа и половина) над Майкъл Имер.

Григор Димитров срещу Иля Ивашка на Sofia Open

Припомняме, че това е първи случай от години насам, в който първата ракета на България при мъжете Григор Димитров участва на Sofia Open. Единственият път, в който е бил част от състезанието до момента, е през 2017 година, когато печели и турнира.

На старта през тази година обаче не е фаворит и коефициентът на efbet за това да преодолее първото си изпитание е 2,05. Ставката пък за успех в полза на Иля Ивашка е 1,87. Двамата се изправят един срещу друг в сряда, 28-и септември.

Димитров и Ивашка са се срещали два пъти до този момент, като и двата случая бяха през миналата година. Първо в Женева на клей българинът надделя с 2:0 сета, а три месеца по-късно, през август, Ивашка си отмъсти и надделя също без да даде сет на опонента си - на хард във Вашингтон.

Ще обори ли Григор Димитров прогнозите на Sofia Open?

Коефициентът на efbet за това Григор Димитров да спечели сет е 1,39 (и съответно 4,10 за това да спечели точно един сет), докато ставката за това Иля Ивашка да го стори е 1,33 (и съответно 4,40 за това да спечели точно един сет).

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Още от Efbet

Испания влиза в много тежък сблъсък...
Португалия и CR7 потеглят към...
Мондиал 2022: Звездният фаворит...
Изхвърлила Германия, изпреварила...
Англия иска да прибере световната...
Левски и Лудогорец се захапват...
Шампионът Франция среща Полша...
Времето за грешки приключи! Започват...
Без право на грешка: Аржентина...
Нидерландия и САЩ определят първия...
Португалия хвана бързия влак...
Португалия трябва да стори немислимото,...

Последни новини