НА ЖИВОПравителството въвежда механизъм за контрол на цените

Хазарта към Борисов: Извинявай, че пак имам повече преференции от теб

8334

Благодаря на всеки един от вас, който намери време и смисъл тази неделя да гласува - независимо за кого. Мисля, че вашето отношение към страната ни е достойно, въпреки различните ни политически пристрастия. Това написа във Facebook кандидат-депутатът от"Продължаваме промяната" Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта.

По думите му на всеки шест човека, гласували на миналите избори за "Продължаваме промяната" - петима са го направили отново. "След най-тежката от последните 25 години - с война, със световна финансова криза и огромна инфлация в цяла Европа - тези хора ни подкрепиха отново. Благодарим ви", повтори той.

Той не пропусна да се заяде с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, с който този път събра повече гласове за партията си, но отново изгуби битката за преференции с Хазарта. "На изравнилия резултата в 25 МИР - честито. Извинявай, че пак имам повече преференции от теб", написа рапърът.

"Нещо лично към всички онези, които цяла година казват "мястото ти не е там", "пей си песните" и други подобни неща. След цялото оплюване, медийна гадост, лъжи, "наркоман ", "боклук" и други ласкави определения - огромната част от хората, дали гласа си за мен на предишните избори са го направили отново", добави Хазарта.

"Резултатът ми е двойно по-висок от този на възрожденеца под наем, който иначе много обича да говори от името на народа", написа още той, намеквайки за резултата на лидера на "Възраждане" Костадин Костадинов.

"Този резултат е оценка на работата ми като народен представител, а не на песните ми. Това е най-голямата болка на Мръсната машина - хората започват да разбират, че мястото на тези като мен е точно там", категоричен е Хазарта.

В края на поста си той се обръща към социологическите агенции, с които имаше спор по време на кампанията:

"Поздравявам ви, че този път успяхте да познаете победителя на изборите. Защо в последния месец добавяхте 5% на ГЕРБ и Възраждане, а на Продължаваме промяната отнемахте 5% е въпрос, чийто отговор знаем и аз, и вие. Може би е време да напишете декларация по този повод."

Ицо Хазарта: Цялата мръсна машина е впрегната срещу ПП, това ме кара да продължа

„Социолозите и на предишните избори даваха по-нисък резултат на „Продължаваме промяната“, а ние ги спечелихме“,...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Още от Избори 2022

АКФ: ГЕРБ и ДПС получават най-голям...
"Той не ѝ помагаше, а гласува вместо...
"Информационно обслужване"...
Гласуването с машини уби изборната...
Избрани за депутати от ГЕРБ разчистиха...
Кога Радев ще свика парламента?...
Николай Събев се отказва от депутатското...
"Колко гласа имаме за Стефчо?":...
Външният министър заговори за...
Тома Биков: Управление с "Възраждане"...
Какво означава "Дневникът е подправен"...

Последни новини