Хороскоп за февруари 2023 г. от Анджела Пърл

17613
Хороскоп за февруари 2023 г. от Анджела Пърл
Снимка: iStock

Започва последният зимен месец, а той е важен етап от живота на зодиите. Анджела Пърл, популярен астролог, споделя как да привлечете късмета и да използвате енергията на планетите за свое добро.

Овен

Овните ще могат да започнат активна работа. След След пълнолунието на 5 февруари те ще открият вътрешната си свобода и ще се справят с наистина важни задачи.

Телец

Телците ще са късметлии. Още след пълнолунието, което е в 4-ти дом на мястото на пребиваване, ще се сближат със семейство и роднини, ще решат проблем с недвижими имоти и да се направи дългоочакваното преместване.

Близнаци

Близнаците най-накрая ще могат да излязат от Сумрака. След 5 февруари е време за активно общуване, работа с документи и обучение. 

Кои са най-лошите женски зодии през Февруари

Рак

Раците ще имат нови шансове. Пълнолунието говори за получаване на дългоочаквана печалба, успешно изпълнение на кредитни задължения и връщане на предишни заети средства.

Лъв

Лъвовете ще бъдат късметлиите този месец. Пълнолунието обещава глобални промени в живота, смъртта на старите дела и възможността да започнете нова глава в живота. Февруари е добър за прекъсване на токсични връзки, които пречат на развитието.

Дева

Девите ги очаква голяма промяна. След пълнолунието на 5 февруари можете спокойно да се заемете с бизнеса и да реализирате планове. Девата я чака дългоочакваното освобождаване от всичко, което е загубило своята релевантност, завършване на проекти или обучение.

Кои са зодиите, които ще се влюбят през февруари?

Везни

Везните след Пълнолунието ще могат да получат дългоочакваните резултати. Може да бъде награда за свършената работа, покана за нов проект, връщане на дългове .

Скорпион

Скорпионите ще могат да достигнат нови висоти в кариерата си, да спечелят отлична репутация и също да променят статуса си. Можем да говорим за заемане на важен пост, дългоочакван брак или развод.

Стрелец

Стрелците ще са успешни през февруари, който ще стартира с Пълнолуние в 9 дом на хороскопа. Това означава, че ще могат да подредят нещата в дома си, да ремонтират, както и да планират преместване и разширяване на жизненото си пространство.

Зодиите, които ще загубят най-много пари през февруари

Козирог

Пълнолунието на 5 февруари ще премести фокуса на Козирозите върху финансовите въпроси. Те ще могат да печелят от свършената работа, да получат помощ и да инвестират. Астрологът препоръчва да управлявате парите разумно, за да увеличите приходите си и да не ги пилеете за ненужни неща.

Водолей

След Пълнолунието ще имат личен живот. Нужно е да се обърне внимание на факта, че те ще завършат главата от своя живот, можете да оставите цялата негативност в миналото, да излезете от дисфункционални отношения и също да срещнете любовта си.

Риби

Рибите ще се занимават с въпроси, свързани с кариера, развитие на бизнес или смяна на работа. Също така те ще могат да се справят със здравословните си проблеми, да променят ежедневието и храненето си. Астрологът препоръчва на Рибите да прекарат месеца активно и да вземат сами решения.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Прекрасни спомени ще си създадат 4 зодии с идващия уикенд!

Вторите 30 дни от пролетта ще бъдат много по-добри за тези 4 зодии!

Кои зодии ще ударят любовния джакпот с Везните?

Кои женски зодии са най-големите каръци в любовта?

По Пълнолуние: Кои зодии ще изтеглят билета на богатството?

Уникално късметче за всяка зодия за 19 април 2024

Съвет за всяка зодия за днес, 19 април 2024

Дневен любовен хороскоп за 19 април 2024

19-ти април: Късмет за Раците, но черна котка ще мине път на Девите

Дневен хороскоп за 19 април 2024 г.

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com