НА ЖИВОВойната в Украйна

Хороскоп за късмет за 2023 г. за всички зодии

14865

2023 - годината на Водния Заек (Заек, Котка) според китайския хороскоп, настъпва на 22 януари в 04:53 часа според китайския календар. Заек (Котка) се свързва с комфорта, символично свързан с Юпитер. Планетата характеризира социален статус, власт, експанзия. Заекът, подобно на Котката, е тих, потаен, домашен човек, който избягва конфликтите и излишната суета.

През 2023 г. Заекът и Котката представляват женския елемент на Водата, през този период всички процеси се развиват бавно, външната агресия намалява, хората се стремят да създадат семейство, да раждат деца, да разрешат имотен проблем и да оборудват дома си. Фигурки на котки, зайци и техните семейства ще бъдат отличен амулет през цялата година, а ако в къщата има домашен любимец - заек или котка, тогава късметът определено ще дойде в къщата ви от 22 януари 2023 г. до 9 февруари, 2024 г.

До 16 май 2023 г. късметът съпътства Овен, Лъв, Стрелец. Късметът в началото на 2023 г. е за Овен. Ще има събития, които ще изяснят много и ще насочат към нещо ново.

3-те зодии, които са перфектни за работа в екип

Лъв и Стрелец попадат в потока на късмета от края на декември 2022 г. до 16 май 2023 г. Продължете започнатото през 2022 г., надградете потенциала, който вече е налице, и ще получите признание от другите, както и добра печалба за свършената работа.

Стрелците имат малко повече късмет от Лъвовете, най-вече поради факта, че активността им е по-висока.

От 16 май до края на годината късметът нахлува в пространството на Телец, Дева и Козирог, тогава планетата на "голямото щастие" - Юпитер, се движи през Телец. Представителите на този знак имат повече късмет от останалите.

Телците значително ще увеличат шансовете си за успех и късмет, ако се занимават с обществена дейност, доброволчество или пътуват до друга страна. В средата на лятото обичайните обстоятелства и планове могат да се променят, защото ще има нов по-интересен и печеливш бизнес.

3 зодии от Зодиака ще бъдат най-щастливите през 2023 г.

Добър период за Дева – откриват се нови бизнес възможности, в чужбина. Нови знания и умения, дълги пътувания и пътувания до други страни ще помогнат за изпълнението на най-амбициозните планове. Упоритата работа ще донесе добри печалби, слава в професионалната среда и търсене. Най-благоприятният период е от 16 май до 4 октомври 2023 г. След 4 октомври ще има още трудности и препятствия.

На Козирозите им предстоят големи промени в много области. Приключва определен жизнен цикъл, но започва друг, по-интересен и позитивен. Изучавайте традиции, култури на други страни, чужди езици - това ще бъде полезно през 2023 г. Променяйте се с обстоятелствата и ще можете да преодолявате кризи и да излизате от продължителни конфликтни ситуации с максимална полза за себе си. Възможно е да има повишение в кариерата или може би ще получите наследство или ще направите добра инвестиция от наличните ресурси.

Представители на други знаци на Зодиака ще могат да привлекат късмет в живота си, да покажат уважение към културите и обичаите на други страни. Опитайте се да се придържате към традициите, научете чужди езици, разширете мирогледа си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Още от Хороскоп

Любовно предсказание за всяка...
Любовно предсказание за всяка...
Тези 6 зодии ще са щастливи през...
Тези 6 зодии ще са нещастни през...
4 причини Козирозите да са толкова...
Двойките зодии, които страдат...
Как се държи всяка зодия, когато...
Кои зодии са най-засегнати от...
10 неща, с които ще привлечете...
Дневен хороскоп за 6 февруари...
Седмичен хороскоп за 6-12 февруари...
ПРОМЯНА в живота на тези 3 зодии...

Последни новини