Huawei nova 10 дойде с впечатляващи технологии, интересни предложения и нова сервизна програма

2459
Huawei nova 10 дойде с впечатляващи технологии, интересни предложения и нова сервизна програма
Снимка: Huawei

Официалната премиера на серията смартфони Huawei nova 10 в България стана факт на 20 септември 2022 г. Датата бе отбелязана на медийно събитие в “Музея на илюзиите” в София, където гостите имаха възможност да тестват интересните възможности, предлагани от Huawei nova 10 и неговата версия от по-висок клас Huawei nova 10 Pro.

Моделите от серията предлагат на потребителите ново ниво на фотографска функционалност със своята 50-мегапикселова UltraVision основна камера, както и с иновативната селфи камера на Huawei nova 10 Pro, която предлага ултраширокоъгълно видео в 4К, Super Night Selfie, zoom от 0,7x до 5x и 60-мегапикселови изображения. Пакетът от атрактивни възможности включва още режима Super Night Shot, който прави красиви снимки при много ниска осветеност. Сред многото подобрения за потребителите е светкавичното 100W бързо зарядно Huawei SuperCharge Turbo, което на практика елиминира тревогата дали сме заредили смартфона си.

Интересен акцент на събитието бе премиерата на рекламния клип на серията, с участието на Ивет Лалова, който ще бъде показан по телевизията и в социалните мрежи през октомври.

Huawei nova 10 и Huawei nova 10 Pro са в атрактивна кампания за предварителни поръчки в комплект с безжичните слушалки Huawei FreeBuds Pro 2. От октомври серията Huawei nova 10 ще бъде налична на българския пазар и с удължена гаранция. За двата модела ще може да бъде закупена допълнителна година гаранция, над стандартната за продукта. По време на удължения гаранционен срок всички дефекти, които са резултат от различен от човешки фактор, ще могат да се ремонтират в Центъра за обслужване на клиенти на Huawei на ул. „Леге“ N6 в София, с нулеви такси за диагностика, резервни части и труд.

На събитието бяха показани и новите безжични слушалки Huawei FreeBuds SE. Голямата изненада обаче безспорно бе първото показване пред публика у нас на дългоочакваният нов представител на култовата серия Huawei Mate, която отбелязва 10 години от първия анонс на устройство с това име. Генералният мениджър на Huawei Consumer Business Group за България и Северна Македония Лиу Ганг Скофилд, потвърди, че Huawei Mate 50 Pro се очаква в България в началото на ноември.

Специални гости на премиерата на новите смартфони на Huawei бяха Борислав Генов, член на борда на Unicredit Bulbank и директор ритейл банкиране, и изпълнителният директор и член на борда на iCard АДМария Вълева.  

Съвместната работата на HMS (Huawei Mobile Services) екипа на Huawei България с UniCredit Bulbank стартира през 2019 г. в посока на пълна HMS интеграция. В резултат, приложението BulBank Mobile става част от семейството на AppGallery през юли, 2022 г, с пълна функционалност и ново NFC решение за потребителите на Huawei, и само месец по-късно, през август 2022, бележи 33 хил. сваляния през AppGallery.

“Bulbank Mobile разполага с вграден дигитален портфейл, който позволява плащане на ПОС терминал директно от смартфон, като представените днес nova 10 и Mate 50 – и всички други, поддържащи NFC. Искам да благодаря на HMS екипа на Huawei, без който то нямаше да е достъпно за потребителите на новите смартфони на Huawei у нас. Впечатлен съм от мащаба, с който компанията толкова бързо развива една нова, все по-богата и модерна екосистема, както на глобално, така и на локално ниво.“, сподели Борислав Генов от UniCredit Bulbank на официалната премиера на новите смартфони.

iCard АД е българска “финтех” компания, основана през 2007 г., която се ползва с доверието на над 1,5 млн. потребители в България, Италия, Румъния, Германия, Франция, Великобритания и други европейски страни. Приложението iCard става част от AppGallery още през февруари 2020 г, а през юли същата година е завършена и пълната му HMS интеграция. През септември 2020 г. то става и първото в света приложение с интегриран HUAWEI SysIntegrity Api, което разпознава дали телефонът е обект на злонамерени действия от неоторизирани лица. През юни 2022 година iCard става рекламодател в платформата Huawei Ads, а през септември 2022 г. свалянията на дигиталния портфейл iCard от AppGallery достигат 698 хил.

„Благодаря на Huawei за поканата да участваме в тази премиера на два вълнуващи нови смартфона за активните, съвременни потребители. В съвременния живот всичко се плаща – т.е. нужни са ни лесни, бързи, достъпни и сигурни разплащания. Точно това предлагаме ние от iCard чрез дигиталния портфейл iCard – финансова свобода и удобство.“, сподели Мария Вълева от iCard.

До 2 октомври включително Huawei nova 10 Pro в комплект с Huawei FreeBuds Pro 2 може да бъде поръчан на препоръчителна цена за крайни клиенти от 1249 лева или със съответния абонаментен план на мобилните оператори от А1, Yettel, Vivacom, “Технополис”, “Зора” и партньорската мрежа на дистрибутора “Поликомп”.

В същия период, Huawei nova 10 в комплект с Huawei FreeBuds Pro 2 може да се поръча на препоръчителна крайно клиентска цена 999 лева или със съответния абонаментен план за мобилните оператори от Yettel, Vivacom, “Технополис”, “Зора” и партньорската мрежа на дистрибутора “Поликомп”.

При предварителната поръчка може да изберете цвета на телефона – Starry Silver или Starry Black, a безжичните слушалки Huawei FreeBuds Pro 2 идват в цвят Silver Frost или според наличностите в търговеца.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com