Идеи за технологични изненади за любимия човек от A1

1112
Идеи за технологични изненади за любимия човек от A1
Снимка: iStock/Guliver

С наближаването на Свети Валентин хиляди хора продължават да се чудят с какво да изненадат човека на сърцето си. Независимо дали двойката е заедно от скоро, или от дълги години, винаги е по-добре изразът на любовта да не е сред обичайните клишета, а истински да зарадва любимия.

В последните години все по-предпочитан избор за важните поводи са технологичните подаръци. Един от най-практичните избори в това отношение са смартфоните. Така и подаряващият и обектът на чувствата му ще си спомнят за приятната изненада всеки път, когато си общуват от разстояние.

Ако все още не сте избрали с какво да зарадвате вашата половинка, споделяме ви няколко идеи за стилен технологичен подарък - сгъваем смартфон, който A1 предлага до 14 февруари при специални промоционални условия от Samsung, който ще се ползва и ще напомня за вашите чувства дълго време.

1.   Стилен дизайн със Samsung Galaxy Z Flip4

Смартфонът е компактен и много удобен за прибиране в джоба, а в рамките на промоционалната кампания на А1 сега можете да го закупите и с двойно повече памет за ценните спомени – снимки и видео клипчета с любимия човек, семейството, приятели. Така любимият ви човек ще може да се радва на Galaxy Z Flip4, който се отличава с уникална визия, благодарение на стъклото с матово покритие и лъскави метални рамки, които не позволяват да остават отпечатъци от пръстите при допир. Моделът е с 6,7 инча основен дисплей е Infinity Flex display Dynamic AMOLED 2X, а за качеството на картината му гарантира VDE – една от най-големите европейски технологични организации. Интересното в Z Flip4 е малкият 1,9-инчов cover дисплей в горната половина на гърба, точно до камерите, който дава информация за времето, дата и час, аларми, предстоящи събития по календар, както и възможност за смяна на слушаната музиката. Функционалността за огледало при направа на селфита е едно от уникалните неща за този модел, което особено ще се хареса на дамите, като по този начин може да се направи снимка с основната камера от 12 + 12 MP, която е в пъти по-добра от предната без дори да се налага да се разгръща телефона. До 14 февруари на A1.bg можете да откриете моделите с 256 GB памет на промоционални цени, започващи от 61,99 лева на месец с Unlimited Ultra. Предложението е много атрактивно, тъй като в рамките на кампанията смартфоните се предлагат на цената на модела от серията, който е с двойно повече памет. Тъкмо навреме, за да се подготвите с приятна технологична изненада за любимия за Деня на влюбените.

2.   Samsung Galaxy Z Fold4

Друга възможност за светивалентинска изненада с гъвкав и стилен дизайн, но с по-голям дисплей, е моделът Z Fold4. Размерът на екрана в разгънато положение позволява голямо поле за работа и възможност да се отварят до три приложения едновременно. Това би бил перфектен подарък, ако човекът, когото искате да изненадате е с по-натоварен работен график и би се зарадвал на устройство, подхождащо на забързаното им ежедневие и нужди. Той също е много удобен за носене, с тегло само 263 грама, въпреки големия 7,6-инчов Infinity Flex Dynamic AMOLED 2X дисплей. Освен за работа, смартфонът ежедневно ще служи и като джобен фотоапарат с много добро качество. Основната камера е с 50 МР основен сензор, има и допълнителен 12 МР сензор с ултраширок обхват и 10 МР сензор за приближаване до 30 пъти. До 14 февруари на A1.bg можете да поръчате Samsung Galaxy Z Fold4 512GB на специални цени, започващи от 112,50 лева на месец с Unlimited Ultra.

И двата модела, включени в промо кампанията Z Flip4 и Z Fold4 са създадени, за да впечатляват със своята гъвкавост, като едновременно с това правят ежедневието по-лесно, по-продуктивно и запечатват красиви и приятни моменти, които споделяме с нашите любими хора и близки. Още една причина да изберете някой от двата модела за подарък, е че поддържат свързаност с мрежата от ново поколение 5G ULTRA, която предоставя възможност за гигабитови скорости.

След като се погрижите за полезния и стилен технологичен подарък, остава да организирате и романтична вечеря в хубав ресторант или лично приготвена у дома. В каквато и обстановка да прекарате Деня на влюбените, с технологичен подарък за изненада с двойно повече памет, ще можете да запечатате много повече от приятните мигове.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com