Императрица Сиси се завръща по EPIC DRAMA тази Коледа

13069
Императрица Сиси се завръща по EPIC DRAMA тази Коледа
Снимка: Epic Drama

Този декември Epic Drama отвежда зрителите на магическо пътуване в имперския двор на Виена със завръщането на изгряващата актриса Доминик Девънпорт като Сиси във втори и последен сезон на разкошния драматичен сериал в епоха, вдъхновен от истинския кралски романс от XIX-ти век между Елизабет „Сиси“ Баварска и съпруга й – австроунгарския император Франц Йосиф (в ролята младият актьор Яник Шуман).

Първи сезон на нашумелия сериал, продуциран от Story House Productions, превзе сърцата на зрителите в Европа, когато се излъчи през зимата на 2021-ва; Точно на същата дата – 26 декември – по Epic Drama ще дебютират новите шест епизода – всяка вечер от 22:00 часа, ексклузивно за Централна и източна Европа.

Екранизацията на известната история на императрица Елизабет Австрийска продължава от момента, в който най-сетне се ражда мъжки наследник на трона. Събитието трябва да е щастливо, но радостта на Сиси и Франц скоро е помрачена от нови битки за власт в Европа: Ото фон Бисмарк заплашва да въвлече Австрия в нова война.

Сиси се опитва с всичките си сили да бъда винаги насреща за съпруга и народа си. И макар да обича Франц и да демонстрира дипломатическия си талант непрекъснато, тя си остава като птица, уловена в златна клетка.

Все пак, при пътуване в Унгария с политическа мисия, тя успява да преоткрие лекотата от детството си, за пръв път от много години. Неопитомените безкрайни пространства на унгарската пустош, трудният, прост живот на хората и един мъж, с когото можеш да крадеш коне.

Видео за втори сезон на „Сиси“ – по Epic Drama

Докато Франц открива чувствителната страна на виенския двор, Сиси все още успешно устоява на все по-нарастващото привличане към граф Андраши (в ролята Джовани Фуниати), който я очарова неимоверно. Но когато попада в плен, не с кой да е, а именно с Андраши, на Сиси най-сетне й се налага да се запита колко дълго може да устои...

Снимките за новия сезон са правени в Литва и Латвия, като основните снимачни площадки са във Вилнюс и околностите, както и в Trakai, Kernavė и Rokiškis. Има снимки и в Полша.

Във втори сезон отново ще видим изгряващата швейцарско-американска актриса Доминик Девънпорт, която може да сте забелязали в Night Train to Lisbon, както и младия германски актьор Яник Шуман, която бе в главна роля в Centre of My World и Charité

Към тях се присъединяват Джовани Фуниати като граф Андраши, Аманда да Глория като неговата сестра и Бернд Хьолшер като Ото фон Бисмарк, канцлер от 1871 г.

Втори сезон на „Сиси“ дебютира ексклузивно по Epic Drama в Централна и източна Европа от 26 декември до 31 декември, всяка вечер в 22:00 часа.

Праймтайм излъчванията през януари са всяка сряда в 22:00 часа, от 11 януари, в тематичен блок с „Испанската принцеса“.

Видео за тематичен блок на Epic Drama „Испанската принцеса“ и „Сиси“.

Epic Drama е ТВ канал от семейството на Viasat History и TV1000, посветен на най-добрите драматични сериали в епоха от последните години, достъпен в Булсатком на позиция 433 за IPTV и HD приемниците и на 76 за SD приемниците, както и във видеотеката на Булсатком, в мрежата на А1 България на DTH 60, DTV (кабелна) 214, IPTV (Premium) 201, във видеотеката на Vivacom и на VIVACOM EON TV.

За програмата на Epic Drama канала посетете www.epicdrama.bg
Следете и www.Facebook.com/EpicDramaBG и www.instagram.com/EpicDramaBulgaria

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от СЕМЕЙНИ ЗАБАВЛЕНИЯ - #ВКЪЩИ:

Дълбините на Австралия, Шотландия: новата дива природа и Скритият вулкан по VIASAT NATURE

Проф. Бетани Хюз се завръща по Viasat History със Съкровищата на БЪЛГАРИЯ и още

Домина, Мърдок, Мис Скарлет и херцогът – най-нови сезони по EPIC DRAMA

Австралийски търсачи на сапфири и Реставраторите от Долината на ръждата отново по VIASAT EXPLORE

Дивите ирландски острови и мечки в Трансилвания по VIASAT NATURE

Тайните на древните мъртъвци и Военни истории по VIASAT HISTORY

Epic Drama представя МЕГРЕ в две завладяващи криминални истории в Париж от 50-те години

TV1000: Кунг Фу Панда, още анимации и седмица комедия след седмица на Спилбърг

Домина, Скарлет, Мегре и още по EPIC DRAMA

Топ летци, екстремни дърводелци и лов на съкровища по VIASAT EXPLORE

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com