Иновативни мобилни планове очакват клиентите на А1

1716
Иновативни мобилни планове очакват клиентите на А1
Снимка: Shutterstock.com

Голяма част от хората днес са неразделно свързани със смартфоните си. Някои ги използват основно за разговори, други предпочитат текстовите съобщения или пък предимно си разменят забавни видеа от социалните мрежи с приятели. Други стриймват в реално време интересни моменти от ежедневието си, а някои от тях дори превръщат това в професия. Има и потребители, които ползват смартфоните си за работа – за имейли, органайзер на срещите, или пък за портфейл, GPS, и верен спътник в тренировките и хранителните режими. Това, което е общо за всички обаче, е, че останем ли без интернет на телефона си, изпадаме в лека или не толкова лека паника.

За да бъдем винаги свързани, без лимит и ограничения, добри варианти предлагат  иновативните мобилни планове на А1.

Включените в тях възможности отговарят на различните предпочитания и желания на всички типове потребители чрез 4 варианта на мобилни тарифи – Unlimited S, M, L и Ultra. Всички варианти включват достъп до 5G ULTRA, както и неограничени минути, MB и скорост. За първите 24 месеца от подписването на договора месечните такси на всички планове са с промоционални условия и започват от 23,99 лева на месец – за базовия план и до 65,99 лева на месец – за най-високия. В зависимост от избрания план клиентите могат да се възползват от много допълнителни екстри и възможности.

Освен неограничените минути, мобилен интернет и скорост в новите планове А1 дава на клиентите си атрактивни дигитални услуги на промоционални условия. Така например клиентите имат възможност да гледат хитови филми и сериали в HBO Max, да откриват нова музика в deezer, да правят плащания и получават и изпращат пари с A1 Wallet и други.

За да активира услугата, която иска да използва, потребителят трябва да има регистрация в приложението за самообслужване Моят А1 или неговата уеб версия на A1.bg. Абонатите, които изберат план с месечна такса над 27,99 лева на месец, получават безплатно към плана си достъп до мобилна телевизия A1 Xplore TV GО с включени над 60 канала за срок от 12 или 24 месеца, а за най-високия план (Unlimited Ultra) и достъп до спортните канали MAX Sport.

За да зарадва клиентите си още повече, А1 предлага още по-атрактивни оферти за абонатите, които комбинират мобилна услуга с план за домашен интернет или телевизия. При тази комбинация отстъпката става още по-примамлива и мобилните планове стартират от 20,99 лева на месец за Unlimited S и стигат до 59,99 лева на месец за план Unlimited Ultra.

От март новости има и за потребителите, взели нова или преподписали съществуваща фиксирана услуга - промоционална отстъпка от 50% за първите три месеца на договора. Освен това, телекомът предлага допълнителни екстри и към тях, като например безплатно добавяне на приложение на допълнителен смарт телевизор за ползвателите на телевизия от А1. Други предимства са безплатният достъп до мобилната телевизия A1 Xplore TV Go за 3 месеца и безплатен достъп до MAX видеотека за 1 месец, като след изтичането на промо периодите и двете услуги са на цена от 1,99 лева. Клиентите, които ползват домашен интернет от компанията, ще си гарантират 3 месеца безплатно безопасно сърфиране в интернет с услугата Интернет защита. След това услугата ще бъде на цена от 1 лев на месец.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от КОМПАНИИ:

СофтУни с две престижни награди Forbes Business Awards

Технологичен гигант инвестира 1,5 млрд. долара в компания за изкуствен интелект в ОАЕ

Броят на извънсъдебните фалити в Русия е нараснал 5 пъти

Испания измества Великобритания като топ дестинация в Европа за инвестиции в хотели

Samsung измества Apple в доставките?

Професионалното облекло: Важен фактор за създаване на работна среда с минимален риск

Главболгарстрой взе участие в Делфийски икономически форум

InterContinental Sofia влезе в престижния туристически гид "Мишлен"

Болен съм, няма акт: Глоби по договори за милиони се разминаха на "Автомагистрали"

Опасни апарати за сънна апнея на известна компания: САЩ ограничи продажбите

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Компании