Интензивен курс по БЕЛ и пробни матури ще помагат на учениците онлайн от февруари

1937
Интензивен курс по БЕЛ и пробни матури ще помагат на учениците онлайн от февруари
Снимка: Клет България

Онлайн курсът М@турата започва на 6-и февруари. Той ще помага на зрелостниците да се подготвят за държавния зрелостен изпит по български език и литература. Организаторите от издателство Клет България предоставят на учениците и възможност да тестват знанията си и с поредица от пробни матури както за 12., така и за 7. клас.

Опитни преподаватели от едни от най-елитните столични училища ще обучават гимназисти от цялата страна по време на обучението М@турата.  То ще се проведе в рамките на 28 урока - в реално време всеки вторник и четвъртък от 18 ч. до 20 ч. Фокусът им е насочен към елементите, които по традиция затрудняват най-много учениците. За максимално удобство, всички участници ще имат достъп до електронна христоматия, както и интерактивни ресурси за бърз преговор.

“Българските ученици са умни и способни - ние вярваме в това и им предоставяме най-добрата подкрепа, с която да успеят да реализират пълния си потенциал. Обучението е онлайн, интерактивно, гъвкаво и динамично - точно каквито са и децата на България.” Това сподели Бояна Табакова, ръководител на проекта, броени дни преди старта на второто издание на М@турата.

Подготовката на зрелостниците ще водят двама доказани авторитети - автори и преподаватели по БЕЛ с иновативен педагогически подход - Веселин Геренов и Владимир Игнатов. Част от курса е и творческа работилница с кариерния консултант Николета Митева, в която тя ще даде ценни напътствия за предстоящото кариерно развитие на всички участници.

От Клет България са подготвили и поредица онлайн пробни матури по български език и литература, и по Английски език за 12. клас, които ще се проведат в периода февруари - април. За седмокласниците своеобразните репетиции ще са по задължителните предмети за НВО - Български език и литература и Математика, като дати за тях ще има и през месец май. Явилите се ще получат детайлна обратна връзка от експерти оценители както на тестовата част, така и на въпросите със свободен отговор. По този начин учениците ще могат да проверят знанията си в процеса на подготовка за реалните изпити.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com