Известна юристка разказа за опит за изнасилване срещу нея и за сблъсък с журналисти*

4357
Известна юристка разказа за опит за изнасилване срещу нея и за сблъсък с журналисти*
Снимка: iStock/Guliver

Със силно емоционални думи, известната със сериозното си име на експерт в юридическите среди Валентина Каменарска разказа в личния си профил във Facebook какво се случи вчера (18 октомври) в късния следобед в офиса ѝ.

Припомняме, че Каменарска е била нападната от мъж, който е бил неин клиент и който опитал да я изнасили. Освен ужаса от преживяното обаче, адвокат Каменарска говори за станал известен инцидент с екип на Bulgaria on Air, чиято камера е била счупена. По думите на Каменарска, журналистите са идвали в кантората ѝ и са блъскали по вратата и прозорците. "Бутали са и са хващали за ръкава и яката мои близки, които следвало според журналистите да им дадат информация. Опитали са да отварят вратата на автомобила им. Това е. Близките ми са в шок", разказа юристът.

* В ефира на Bulgaria on Air обаче се появи запис, на който се вижда как журналистите са избутани и камерата пада на земята, след като явно има физически сблъсък. Не се вижда журналистите да бутат и хващат за ръкава който и да е.

По отношение на самото нападение Каменарска казва следното: "Аз съм благодарна ,че съм жива, защото извършителят е носил нож, който аз слава Богу не видях". Тя посочва и, че мъжът е идвал над 8 пъти преди този случай и никога не е проявявал какъвто и да е намек за такова поведение.

Опит за изнасилване на адвокатка в София

Нападнаха адвокатка и опитаха да я изнасилят в офис на бул. „Цар Борис III“ в София днес, съобщиха от МВР, а по-късно инфор...

"При влизането в кантората, ме грабна на ръце, при което започнах да крещя. Никой, никой не се отзова, въпреки,че бях затворена и бита в банята на офиса над час. Звъняха ми на вратата, но никой не извика полиция, никой и след това не призна, че е чул нещо. Не, не успя да ме изнасили.И да, беше 185 см. и огромен силен мъж. Не успя, защото не спрях да говоря и говоря, да задавам въпроси, много, непрекъснато и без да спирам. Не успя да се съсредоточи в деянието си, колкото и абсурдно да звучи на човек, който не е присъствал. Когато изненадващо започвах да крещя за помощ започваше да ме бие и удря главата ми в стената. Не исках да умра и не се съпротивлявах яростно. Мисля,че това ме спаси", гласи разказът на пострадалата жена.

Каменарска стана особено известна с обоснованата си позиция защо поскъпването на билета за еднократно пътуване в градския транспорт е незаконно.

Заглавна снимка: Архив

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от КРИМИ:

Разбиха схема за регистрация на автомобили с фалшиви документи

Божков отива на съд по хазартното дело - нанесъл 560 млн. лв. щети на бюджета

След като шофира дрогирана: Певицата Диона се изправи пред съда

ВАС върна лиценза на "Делта гард"

Обвиниха Динко от Ямбол за участие в организирана престъпна група

Била се самонаранила: Намушканата жена в дома й промени показанията си

Кокаин за 1,5 млн. хванаха в камион на "Калотина" (ВИДЕО)

Внесоха в съда обвинителния акт срещу шофьора, причинил смъртта на Ани и Явор на пешеходна пътека

Пияна жена, весела къща: Почерпена гражданка чупи витрини в село Топчии

Пиян дядо се обърна с трактора си в Разградско

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com