Известни личности, пръснали милиарди за развод

3267
Известни личности, пръснали милиарди за развод
Снимка: Pixabay.com

Седмицата започна със съвместното съобщение на Бил и Мелинда Гейтс, в което те оповестиха решението си да се разведат след 27 години съвместен живот: "След като много обмислихме и работим усилено върху връзката си, взехме решение да сложим край на брака си". Както съобщават от TMZ, случаят ще бъде разрешен чрез частно споразумение, без съдебен процес и без финансова подкрепа или пожизнена финансова поддръжка, информира БГНЕС.

Резултат, който обикновено не е обичайният: „Ту отро диарио“ представя едни от най-скъпите разводи, които струват на техните герои над милиард евро.

Ще доведе ли пандемията до вълна от разводи?

Приема се, че трудностите обичайно сплотяват двойките. Но според проучване на социологическия институт Civey в резултат на пандемията, ...

Джеф Безос и Макензи Скот. Най-богатата двойка в света сложи край на брака си през 2019 г., както потвърди самият Джеф Безос: „След дълъг период на изследване на любовта и пробна раздяла, ние решихме да се разведем и да продължим живота си като приятели. ”. Сделката им превърна Макензи в една от най-богатите жени: 29,176 милиона евро и 4% от акциите на „Амазон“.

Дмитрий Риболовлев и Елена Риболовлева. Благодарение на своите калиеви мини, футболния отбор на Монако и поредица от инвестиции в недвижими имоти, Дмитрий зае списъците на руските милиардери с прогнозно състояние от 7,2 милиарда евро. Разводът му с Елена нямаше как да бъде по-евтин: той й плати над 3,2 милиарда евро в тримесечни пенсии от 370 000 долара.

Алек и Джоселин Уайлденщайн. Бракът между френския бизнесмен и търговец на произведения на изкуството и американската социалистка приключи заради изневяра от страна на Алек. Джоселин получи компенсация от 3,1 милиарда евро през 1999 г., въпреки че през 2018 г. тя обяви фалит.

Рупърт Мърдок и Анна Мария Торв. Ана Мария Торв беше втората съпруга на медийния магнат. Освен че изживяха тридесетгодишна любовна история, която ги дари с три деца, разводът им струваше 1,4 милиарда евро.

Онлайн разводи - вече е възможно

Кризата с коронавируса наложи нов ред и в съдебната система, като вече можете да се разведете по Skype. Със съответните промени в закон...

Амансио Ортега и Розалия Мера. Когато Амансио Ортега се развежда с Розалия Мера, първата му съпруга, тя се превръща в най-богатата жена в Испания със състояние, достигащо 1,500 милиарда евро. Като част от споразумението тя получи и 7% от Inditex.

Бърни и Славица Екълстоун. Случаят с Бърни и Славица е живописен, защото раздялата им е разрешена с обезщетението, което тя е трябвало да му плати. Бившият хърватски модел бе бенефициент на сочен доверителен фонд и трябваше да даде част от състоянието си, 980 милиона евро, на бизнесмена.

Харолд Хам и Сю Ан Арнал. Харолд и Сю бяха женени в продължение на 24 години и тъй като не бяха подписали никакви брачни споразумения, процесът беше дълъг и сложен. Въпреки че тя му поиска 2,8 милиарда евро, в крайна сметка тази цифра се сведе до 829 милиона плюс други активи (като ранчо в Калифорния или къща в Оклахома) на стойност няколко десетки милиона. Причината, поради която е част от този списък.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Убийци на бодрост: 8 храни, които ви правят уморени и сънливи

Тези зодии НЕ понасят да са в светлината на прожекторите

Късметът е по петите ви, ако номерът на вашия апартамент съдържа тези числа

Яжте това преди полет

Искам го и ще го получа! 4 зодии, които не могат да губят

Истински принц: 10 неща, които само един любящ мъж ще направи за вас

Знаете ли защо белите мечки не ядат пингвини?

Не е за вярване, но този остров е най-големият производител на ванилия в света

Благовец 2024 - кога се пада, какви обичаи и традиции се спазват

4 учебни предмета, които ще ви озадачат

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com