Жена Телец и мъж Дева – очаквайте искри между тях

4711

Мъжът Дева е чаровник, който трудно може да бъде опитомен и „хванат в мрежите“ от нежния пол. Лишен от усещането, че връзката означава моногамност, често самовлюбен и отдаден на собствената си личност, цели, норми и правила на поведение, които сам си е изградил, мъжът Дева е труден за връзка и съжителство според повечето представителки на нежния пол. Има обаче един зодиакален знак, който успешно влиза под кожата на мъжа Дева и искрите, прехвърчали между тях, имат всички предпоставки да прерастват в трайни и балансирани дългосрочни отношения – Телецът.

4 зодии, които са много раними в любовта

Жена Телец и мъж Дева

Жена Телец и мъж Дева е една от най-хармоничните зодиакални комбинации, обещаваща отлично съвпадение или допълване на характерите и добри основи за изграждане на общо бъдеще. Жената Телец успешно опитомява известния като най-самовлюбената зодия мъж Дева и изгражда с него хармонични отношения, приемайки самовлюбеността му като предизвикателство, с което се справя с търпение, такт и грижа.

Жена Телец и мъж Дева заедно постигат не само хармонично съжителство, но и ярки и романтични взаимоотношения, чувства, които се разгръщат във времето, превръщайки искрите, припламнали в началото, в бурен пожар, а след това и в неугасващо и неизстиващо домашно огнище, което заедно съграждат по пътя на грижата и практичността, за да топли сърцата им през остатъка от живота им, когато искрите на любовта угаснат.

Разберете кои са зодиите, между които любовта е неизбежна

Жена Телец е чудесно допълнение към характера на мъж Дева, тъй като отговаря на нуждата му всичко да е перфектно, проявява загриженост, но не и чувство за собственост, практична е и може да се разчита на нея. Жената Телец съумява за спечели сърцето, доверието и цялото внимание на мъжа Дева и да съгради с него един нов свят, променяйки неусетно и моделирайки самовлюбения  Дева.

Жена Телец и мъж Дева – защо си подхождат?

След като мъжът Дева е толкова своенравен, самовлюбен и поставящ себе си и своите желания на първо място, защо за жената Телец той е особено подходящ? Дамите от този зодиакален знак използват своите рога само за да подкрепят и подпират половинката си, да я побутват напред и да я тласкат към целите, които си е поставила. Дамите Телец са отдадени на мъжа, когото са избрали и когото обичат, грижат се с удоволствие за благополучието и щастието му и съумяват да го спечелят неусетно и естествено без театър и игри, с разумност и практичност. Именно тези качества правят жена Телец и мъж Дева подходящи един за друг. Характерите им се допълват съвършено, за да изградят заедно едно цяло и да споделят много щастливи мигове в своята заедност и съвместното си бъдеще.

Кои зодии си подхождат в любовта и са идеалните партньори един за друг?

Жената Телец е търпелива за разлика от мъжа Дева и с това го допълва, поддържайки връзката балансирана. Народните умиротворения ни сочат, че „два остри камъка брашно не мелят“ и във взаимоотношенията на жена Телец и мъж Дева това се оказва цялата истина – отстъпчивостта и търпението на дамата Телец балансират остротата на мъжа Дева, създавайки хармонична цялост.

Друг фактор, който сплотява жена Телец и мъж Дева, правейки ги подходящи един за друг освен допълването на характерите и баланса, въпреки различията им, е фактът, че двата зодиакални знака се управляват от планети, разположени до Слънцето – Венера, на която е подвластна дамата Телец, и Меркурий, който властва над Девите.

Връзката между жена Телец и мъж Дева е трайна и дълбока, защото поставят на първо място в отношенията си практичността. Така те решават проблемите си практично и без крайни емоции, преодоляват трудностите и различията помежду си и продължават заедно напред като едно цяло от две ярки личности, допълващи и преплитащи се една в друга.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Още от Любопитно

Зимно качване на килограми - ето...
Кризисни моменти в живота: Как...
Кои зодии трябва да започнат да...
Кариерен хороскоп за февруари...
Виц за ценители: Мутра копае дупка...
3 зодии отнасящи се със съпругите...
Благоприятен транзит: какво...
Какво означава разлятото кафе...
2 зодии, които не искате да Ви бъдат...
Това са зодиите, които винаги...
Късметът ще ви следва, ако спазите...
8 прости правила да изглеждате...

Последни новини