Жените от тези зодии са родени да бъдат втора цигулка в любовта

16945
Жените от тези зодии са родени да бъдат втора цигулка в любовта
Снимка: iStock/Guliver

Ролята на жената е или да бъде съпруга, или любовница. Тя влиза в неравностойни битки през целия си живот в името на собственото си щастие.  Има и такива, които просто са родени да бъдат втора цигулка в любовта. Те до толкова са привлечени от чуждия мъж, че не биха се спрели пред нищо, за да го имат.

Скорпион

4 зодии, които обичат да си похапват и винаги ще имат проблеми с килограмите

Всеки иска да изглежда добре и да бъде харесван. Някои са създадени от природата да имат страхотна фигура, други пък изобщо не им се от...

Жените от тази зодия сякаш са орисани да са любовници. На тях не им приляга да се фокусират само върху един мъж и семейното гнездо не е подходящо поприще. Те винаги изглеждат зашеметяващо и никой мъж не е способен да им устои.

Дамите наистина истински вещици. Мъжете осъзнават, че са омагьосани, но не могат да направят нищо, за да се измъкнат. Те приемат доброволно съдбата си и просто падат в мрежите им. Докато са в техен плен, те дори могат да се поболеят. Жените просто изсмукват всичко от тях и ги изтощават до краен предел. Те са изключително ненаситни и искат този мъж само за себе си. Представете си един паяк, който е обхванал жертвата си и я уморява. Точното така изглежда скорпионът, като любовница.

Везни

Те постоянно се колебаят и не могат да решат кое е по-добро за тях – да бъдат съпруги или любовници. Независимо коя страна ще изберат, те ще продължават да се съмняват дали направения избор е най-правилният. Те са жени на двете крайности. Дори са венчаят и заклеват във вечна вярност, с времето ще забравят за тази клетва. В началото може да са убедени, че да си любовница е най-долното нещо, но с времето това се променя. Душата им търси постоянно хармония и красота. Ако я намерят при друг – те ще отидат там.

Близнаци

Любов с някоя от тези зодии е истински кошмар

Много хора мислят, че между любовта и зодиите няма нищо общо, но понякога това не е така. Някои зодии и техните представители могат да ...

Тези дами не се интересуват, в коя графа попадат. За тях е важно това да им носи удоволствие. Сексът, отношението на мъжа и това, че е само неин, са нещата, които карат жената Близнаци да се чувства добре.

Семейният живот може да ти отегчи и затова те търсят нови начини за забавление. Те ще отидат при този мъж, който им дава това. Ако обаче силно се влюбят в даден мъж, те могат дори да го молят да заемат мястото на законната му съпруга, въпреки че и ролята на любовница им отива.

Стрелец

Тези жени не са направени да бъдат съпруги. Те искат да пътуват, да са свободни и да се наслаждават на живота. Семейството за тях е скука и бракът наистина е окова. Единствено можете да ги задържите с редовен секс. Ако той липса, бъдете сигурни, че тази жена ще си намери друг.

Те се контролират от пътувания и секс. За тях забранената любов  е нещо естествено и ако им доставя удоволствие, не биха се отказали от нея. Спокойният мъж не е за тази зодия. Все пак, ако имат такъв, то задължително ще си намерят страстен любовник, с който да задоволят сексуалния си апетит.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Не казвайте на мъжа си: Тази маска за коса с бира върши чудеса

Според науката, ако казвате благородни лъжи, значи сте добър човек

Ето какво да направите след развода с брачната си халка и годежния пръстен

Как да разберете още в магазина, че плодовете и зеленчуците са пълни с нитрати

Открийте заболявания, за които не подозирате с този бърз домашен тест

Как да научим кучето да не се дърпа при разходка?

Знаете ли как се размножават охлювите?

Тези 5 зодии са най-добрите градинари

Тези 5 зодии са най-добрите градинари

Стихотоврение за 18 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com