НА ЖИВОВойната в Украйна

Живко Тодоров за втори път е кмет на гражданите

979

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров за втори път печели приза „Кмет на гражданите“ от националния конкурс „Кмет на годината“, организиран от Kmeta.bg. В тазгодишното юбилейно X-то издание на форума гласовете си дадоха над 72 хил. българи. Наградите бяха връчени на официална церемония днес в София. Отличието за „Кмет на гражданите“ за голяма община, заслужено от градоначалника на Стара Загора, връчи вицепрезидентът на Република България Илияна Йотова.

„Конкурсът отразява блясъка на успехите на българските общини – независимо дали говорим за малки, средни или големи. Ние малко говорим за успехите им, тази тема е дефицит в нашето пространство, а има какво да кажем за всяка една община и да покажем доброто, което прави за своите граждани“, каза по време на награждаването вицепрезидентът.

Стара Загора и Живко Тодоров са носители на няколко от престижните отличия през годините. В предходното издание Стара Загора получи наградата в категория „Култура и туризъм", а през 2018 година в категория „Smart City”. Живко Тодоров бе „Kмeт нa гoдинaтa за мандат 2015 - 2019", а през 2017 година за първи път получи ценното признание „Кмет на гражданите".

Тази вечер, по БНТ 1 и по БНТ 4, от 23.25 часа ще бъде излъчена церемонията за награждаването на победителите.

Стара Загора отново ще е домакин на срещата на туристическия бизнес и местната власт

Стара Загора е домакин на XIII работна среща между туристическия бизнес и местната власт. Темата на срещата, организирана от Асоциацият...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Още от Стара загора

Зоопарк Стара Загора е номиниран...
Живко Тодоров: Нашата работа...
В Стара Загора изграждат първата...
Ново общинско предприятие "Казанлък...
Стара Загора търси математически...
Община Стара Загора получи етикет...
Кметът на Стара Загора ще се отчете...
Ето кога грейва елхата в Стара...
Идея: По една заплата бонус за...
Община Стара Загора проведе среща...
Над 80 предложения влизат в дневния...
Десет добротворци са кандидати...

Последни новини