Как да привличаме успех и пари в различните дни от седмицата?

9723
Как да привличаме успех и пари в различните дни от седмицата?
Снимка: iStock

Всеки ден от седмицата има своя специална аура и своя енергия. Добре е да следвате прости препоръки, така да сте възможно най-продуктивни.

Понеделник

Понеделник е чудесно време да започнете нови неща. Главният управител на този ден е Луната. В този ден обикновено липсва енергия. В понеделник интуицията и способността да се вземете в ръце ще ви съдействат за привличане на успеха. Пасивността води до обратния резултат под формата на големи финансови загуби.

Вторник

Вторник е най-ефективния ден от цялата седмица. Това се потвърждава от множество проучвания. Марс управлява света във вторник, така че много хора нямат проблем с мотивацията. За да имате финансов късмет тогава, ще ви помогне използването на червено в дрехите, златните бижута. Това е чудесно време за започване на нови проекти, преговори, смели решения.

Щастието е в малките неща!

Сряда

Това е най-добрият ден за пазаруване. Ако искате да харчите пари разумно, тогава е по-добре да го направите на третия ден от седмицата. Управителят на този ден е Меркурий. Ще установите контакти с хора, да сключите сделки и да създадете бизнес запознанства. Голям успех може да очаква тези от нас, които работят с хора, постоянно са в движение, пътуват в командировка

Четвъртък

Най-„мързеливият“ ден от всички, в който много неща могат да се провалят по различни причини, които са извън контрола ни. Работата е там, че в четвъртък Юпитер е начело - планетата с най-тежка енергия. Развитието на нови случаи се забавя. Полезно е да правите нещо познато и неусложнено или да отделите ден за научаване на нова информация.

Петък

Последният делничен ден се управлява от Венера. Мнозина погрешно смятат, че в петък човек вече е летаргичен и неспособен за кариера или финансови подвизи, но това не е така. Венера ни дава много сили и възможности, за да можем в петък да сбъднем мечтите си и да постигнем най-амбициозните си цели. За да увеличите успеха в работата и делата на този ден, трябва да донесете любов и доброта на света.

Топ 20 начина как да привлечем късмет и щастие

Събота

В събота начело са Сатурн и елементът Земя. В този ден астролозите съветват да не предприемате действия, от които може да се срамувате в бъдеще. Не пресичайте пътя на други хора и не лишавайте някого от възможността за финансов успех. На шестия ден от седмицата е полезно да поискате прошка и да се занимавате с духовни практики. Само по този начин ще бъде възможно да се поддържа и увеличава успехът в бъдеще.

Неделя

Последният ден от седмицата е доминиран от Слънцето. В този ден трябва да сте радостни и щастливи. Изричайте предимно добри думи и да правите повече добри дела. Всичко това ще помогне да се планират нещата за бъдещето. В неделя трябва да помислите какво ще се случи следващата седмица, забравяйки за неприятностите от миналото. Оптимистичното отношение ще привлече финансов късмет.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо бабите закачат дафинов лист над леглото

Как да пречистите дома си от негативна енергия със сол

Знаете ли каква информация носи всяка цифра от ЕГН-то

Учени: Срещите с приятели ни предпазват от внезапна смърт

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com