Как да се опазим от хора, излъчващи негативна енергия?

22717
Как да се опазим от хора, излъчващи негативна енергия?
Снимка: iStock/Guliver

Хората могат да ни предадат от негативната си енергия и обикновено в такива моменти се чувстваме отпаднали, имаме главоболие, раздразнени сме без причина и т.н. Състоянието често си обясняваме с това, че може да са ни хванали “лоши очи”. Има редица начини, чрез които да избегнем отрицателната енергия и да си създадем невидим щит. Днес ще ви представим няколко полезни съвета от видни духовни учители. 

Начини за премахване на лошата енергия

Когато сме засегнати от лоши очи и усетим напрежение в самите нас, след като се приберем вкъщи е добре веднага да свалим дрехите, които сме носили навън, да ги изперем и да си вземем душ. Препоръчително е да се измие и косата, като леко разрошим краищата й. По този начин духовните наставници смятат, че хармонизираме аурата си. Използвайте продукти с мента в състава, тъй като тя има дезинфекциращо свойство, което допълнително помага за премахване на нечистотиите, натрупани от външния свят. 

5 неща, които точат енергията ни

Естествено, всеки е чувал от бабите си различни начини и ритуали, с които да се пречистим от негативна енергия. Това може да се случи чрез носенето на различни бижута с кръстчета, червени конци, очи и т.н., но и да предотвратим лошите очи чрез жестовия си език. Можем с помощта на нашите жестове да хармонизираме енергията между нас и околните така, че да не допуснем отрицателни вибрации. Използвайте енергията на ръкомахането или силата на пръстите си, за да настроите другите на вашата вълна. 

Може да заложите и на белия цвят в тоалета си, тъй като той прави аурата и енергията ни два пъти по-мощна, като така щитът срещу лошите очи и злите сили е по-силен.

Как да използвате негативната енергия във ваша полза

Подхождайте внимателно към избора на компания

Да изберем подходящия партньор не е лесна задача и обикновено преценката ни не винаги е точна и правилна. Не се доверявайте единствено на първоначалните си чувства и влечения - подходете разумно и наблюдавайте цялостното държание на мъжа до вас. Важно е да се вслушвате все пак и в сърцето си - ако то ви подсказва, че нещо не е наред, че имате определени колебания, не си губете времето и не се страхувайте да останете сами. 

Ние сме тези, които избираме мъжете до нас, а не обратното. Затова може да си съставите списък какви качества искате да притежава идеалният партньор за вас - вляво запишете тези, които искате да има, а вдясно - такива, които не харесвате у даден човек. Дръжте листчето в близост до вас и се доверете на Вселената. Заявете сигурно своите желания и те ще бъдат изпълнени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com