Как да се опазим от хора, излъчващи негативна енергия?

18602

Хората могат да ни предадат от негативната си енергия и обикновено в такива моменти се чувстваме отпаднали, имаме главоболие, раздразнени сме без причина и т.н. Състоянието често си обясняваме с това, че може да са ни хванали “лоши очи”. Има редица начини, чрез които да избегнем отрицателната енергия и да си създадем невидим щит. Днес ще ви представим няколко полезни съвета от видни духовни учители. 

Начини за премахване на лошата енергия

Когато сме засегнати от лоши очи и усетим напрежение в самите нас, след като се приберем вкъщи е добре веднага да свалим дрехите, които сме носили навън, да ги изперем и да си вземем душ. Препоръчително е да се измие и косата, като леко разрошим краищата й. По този начин духовните наставници смятат, че хармонизираме аурата си. Използвайте продукти с мента в състава, тъй като тя има дезинфекциращо свойство, което допълнително помага за премахване на нечистотиите, натрупани от външния свят. 

5 неща, които точат енергията ни

Естествено, всеки е чувал от бабите си различни начини и ритуали, с които да се пречистим от негативна енергия. Това може да се случи чрез носенето на различни бижута с кръстчета, червени конци, очи и т.н., но и да предотвратим лошите очи чрез жестовия си език. Можем с помощта на нашите жестове да хармонизираме енергията между нас и околните така, че да не допуснем отрицателни вибрации. Използвайте енергията на ръкомахането или силата на пръстите си, за да настроите другите на вашата вълна. 

Може да заложите и на белия цвят в тоалета си, тъй като той прави аурата и енергията ни два пъти по-мощна, като така щитът срещу лошите очи и злите сили е по-силен.

Как да използвате негативната енергия във ваша полза

Подхождайте внимателно към избора на компания

Да изберем подходящия партньор не е лесна задача и обикновено преценката ни не винаги е точна и правилна. Не се доверявайте единствено на първоначалните си чувства и влечения - подходете разумно и наблюдавайте цялостното държание на мъжа до вас. Важно е да се вслушвате все пак и в сърцето си - ако то ви подсказва, че нещо не е наред, че имате определени колебания, не си губете времето и не се страхувайте да останете сами. 

Ние сме тези, които избираме мъжете до нас, а не обратното. Затова може да си съставите списък какви качества искате да притежава идеалният партньор за вас - вляво запишете тези, които искате да има, а вдясно - такива, които не харесвате у даден човек. Дръжте листчето в близост до вас и се доверете на Вселената. Заявете сигурно своите желания и те ще бъдат изпълнени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Още от Любопитно

Зодиите, които ще имат невиждан...
3-те най-чести причини жената...
Успешни техники за осигуряване...
Дневен хороскоп за 30 ноември...
Фаза на Луната на 30 ноември 2022...
Каква е възрастта на вашата душа...
Кога е Андреевден и какво да сложим...
7 правила, които ще ви върнат увереността...
Кой е вторият по големина връх...
Зодиите, които ги очакват самотни...
Само хитрите домакини знаят как...
Ако имате мазна коса, това е най-добрата...

Последни новини